Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick: Kasia 2. Imię: Katarzyna 3. Wiek: 17 (w listopadzie 18) 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre (szybko się uczę) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Link do swojego GamMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/253238 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chodzę do klasy o profilu Informatycznym często przebywam przed komputerem, lubię grać to jedyna ulubiona rzecz która mi została. W związku z tym, że zbliża się koniec roku i wakacje, będę miała zdecydowanie więcej czasu. Jestem odpowiedzialną i pogodną osobą, nie lubię osób chamskich i obrażających innych. Trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Często przebywam na serwerze, jestem tam codziennie. 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5 godzin dziennie (zależy od dnia) 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W dni robocze od 16-22(z przerwami), w weekendy od 15-23(również z przerwami) 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 264 h 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak (jeżeli liczy się tygodniowe zastępstwo) Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Kasiaaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Jestem na TAK - spełnia większość wymaga - ma dużą ilość czasu spędzonego na serwerze Minusem jest tylko mała aktywność na forum. ( Link do webu podajemy bez prefixu, aby wchodzić na stronę od razu po kliknięciu powinnaś to wiedzieć skoro chodzisz do klasy o profilu informatycznym. | Poprawny link: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/253238 ) Edytowane 21 Czerwca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Również jestem na TAK. -ogarnięta. -GM jest git. Tylko popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jestem na TAK. + ogarnięta. + GM . - Popraw aktywność na FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozamiatane. 0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jestem na tak...- ogarnia- da się pogadać- wiek- GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Również jestem na tak -wiek -gm -ogarnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi