Skocz do zawartości

Odwołanie od warna Evviva L'arte!

Paweł.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Evviva L'arte!
Data Zdarzenia : dzisiaj tj. 21.06.2015
Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Omega * 
Opis Sytuacji :Otrzymałem warna za post w tym temacie: http://forum.cs-classic.pl/topic/35888-needyoukill-admin/#entry217629posta nie widać, bo został ukryty, ale w skrócie to było tak, że pod podaniem tego delikwenta napisałem, że ten użytkownik nie może mieć admina, bo posiada aktywnego bana z powodem "wrzuc screeny na forum", którego otrzymał na MOIM serwerze (czyt. Kryptona i moim xD) i, w tym samym poście zamieściłem notkę z prośbą o to żeby tego gracza zbanować z powodem "aktywny ban", bo w rzeczywistości latał na ab. W skutek tego dostałem warna z dopiskiem:

9. Posty w tematach bezpośrednio łamiących regulamin są zabronione. Wszelkie posty typu : „Głupi temat, należy go zamknąć”, „zamknijcie już ten temat” będą karane. 
Jeśli wiadomo że osoba ma bana to po co się wypowiadać. Opiekun zrobi swoje.

Omega nie wiem gdzie ty w tym poście widziałeś tryb rozkazujący, który miałby nakazywać zamknięcie tematu, ja tylko po prostu w moim mniemaniu skreśliłem jego szanse na bycie adminem na naszej sieci. Liczę, że warna mi administrator lub właściciel sieci ściągnie, bo uważam, że jest on niesłuszny, ale wiadomo ostateczna decyzja należy do was.
Dowod :

http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1434903824__1.bmp

#edit no.1

A i jeszcze jedno, prosiłbym o nie robienie z tego tematu, dyskusji, gdyż to jest dział skarg na moderatorów, a nie Hyde Park czy inny Free Chat, zwłaszcza przez osoby, które nie mają żadnego związku z tematem, z góry dzięki. 

Małe sprostowanie do tego co mojego posta za którego dostałem warna. A więc ja napisałem go, tylko po to żeby poinformować opiekuna, że ten użytkownik posiada BANA i po to żeby inni użytkownicy nie robili spamu lub żeby on przez przypadek nie otrzymał warna. 

Pamietaj

1. Nie kloc sie

2. Nie spamuj

Edytowane przez -_-
  • Like 3

"ja tylko po prostu w moim mniemaniu skreśliłem jego szanse na bycie adminem na naszej sieci."

Użytkownik dostał bana na sieci, składa podanie na innym serwerze czyli jednocześnie łamie regulamin.

A punkt mówi jasno:

9. Posty w tematach bezpośrednio łamiących regulamin są zabronione. Wszelkie posty typu : „Głupi temat, należy go zamknąć”, „zamknijcie już ten temat” będą karane.

Nie jesteś opiekunem serwera COD 350lv, dlatego nie masz prawa jak i inni użytkownicy się tam wypowiadać.

Jedyne co mogłeś zrobić to stworzyć raport dla moderatora z dowodem, że użytkownik ten jest zbanowany bądź napisać na PW do opiekuna serwera, który podejmuje ostateczną decyzję.

Zgodnie z punktem regulaminu:

5. Nie odpowiadaj na materiały łamiące Regulamin! O wykroczeniach użytkowników, które zakłócają dyskusję, należy poinformować moderatorów forum.

"Jeśli wiadomo że osoba ma bana to po co się wypowiadać. Opiekun zrobi swoje."

Skąd ten tekst? Bo nie z regulaminu, a jeśli sam to napisałeś to się zastanów:

- jesteś opiekunem tego serwera? Nie.

Nigdzie w regulaminie nie ma powiedziane czy inne osoby mogą komentować skargi na moderatorów, zatem odpuść sobie ustalanie własnych zasad.

Punkty regulaminu dotyczą każdego użytkownika, bez wyjątku.

@Edit

Ty widać dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, otrzymałeś dodatkowy chromosom czy co? -.- wyraźnie napisałem, żeby nie robić z tego tematu dyskusji tym bardziej, że ciebie skarga nie dotyczy, próba nabicia sobie posta? żałosne, ale nie zniżę się do twojego poziomu i nie będę cię raportował :> 

- czytaj wyżej moją wypowiedź. Przydałoby się również byś zajrzał do regulaminu forum.

Małe sprostowanie do tego co mojego posta za którego dostałem warna. A więc ja napisałem go, tylko po to żeby poinformować opiekuna, że ten użytkownik posiada BANA i po to żeby inni użytkownicy nie robili spamu lub żeby on przez przypadek nie otrzymał warna.

Poinformować go mogłeś na PW o czym wspomniałem wcześniej.

Nie jesteś od pisania w tematach, które łamią regulamin - od tego jest moderator.

Edytowane przez S}{aDoW

• Właściciel

Temat równie dobrze można było zgłosić, co robiłeś już wielokrotnie, więc nie wiem czemu tego nie zrobiłeś tutaj. Skoro w regulaminie jest zapis, żeby takie tematy zgłaszać, to je zgłaszamy. 
Warna zdejmę tym razem, lecz i tak nakładam drugiego za tworzenie kłótni.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności