Envy 3 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Drake 2.Nick admina/gracza który zawinił: MowilaZeMa18 3.Admin/Gracz : 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: Drake™: i zapytaj roloDrake™: o co chodziDrake™: potem mnei kicujDrake™: smieciuDrake™: okej?MowilaZeMa18. CS-Classic : o twoja matkeMowilaZeMa18. CS-Classic : ze daje dupy i wypierdaljDrake™: tracisz admaDrake™: za te odzywki kurwotyle w temacie, skreeny moge zrobic na steamie, ja pisalem wczesniej, ze to jest totalna porazka ze przymujecie adminow 16- i tego takie skutki, co za admin ciska komus rodzine? czy ten czlowiek nie ma wgl szacunku? tyle w temacie. Zapomniałem wspomnień, ze rozmowa jest z chatu steam ale to raczej nie robi roznicy, bo admin tak sie do gracza nie powinien odzywac.przepraszam z góry, za odpowiedzi odrazu, ale staram sie odrazu wyjaśnić jak ta sytuacja cała wygląda, żeby mozna było podjąć słuszną decyzje.. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Envy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 to jest steam , nie serwer a dalem ci bana za kulture i dalej grasz wiec ogarnij , nie wiem patole masz na chacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envy 3 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 za co mi dałeś bana? za to ze uczyłem graczy pisac info po smierci? ale co za normalny admin, obraza matke gracza? ty chlopie masz mozg?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 A jeszcze jedno ,czy ty masz szacunek do graczy co ty wgl wyprawiasz ? widać , ze byłeś źle wychowany , pisałem to na steamie a nie w grze na serwerze , więc możesz naskoczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 mam mózg obrazam na steamie , nie w cs więc nie wiem , za co mam stracic admina , walnij się młotkiem w czoło i pomyśl zanim coś napiszesz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envy 3 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) 9 postów na forum, aktywność 6h i ja sie pytam was opiekunowie, dlaczego wy przyjmujecie takich ludzi??.... sądziłem, że ten server jest wymagający i oczukuje sie wymagać tego samego od ludzi nadzorujących a tu szczyt chamstwa "MowilaZeMa18. CS-Classic : o twoja matkeMowilaZeMa18. CS-Classic : ze daje dupy i wypierdalj" czy to naprawde jest wymowka ze na steamie?...pozdrawiam pana, widać jak przeczytałes regulamin ) Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Envy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 nie będę zniżał się do twojego poziomu , chcesz pisać to pisz , ja to olewam bo widać na jakim poziomie jesteś wychowany .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envy 3 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) do mojego poziomu się nawet nie zbliżysz, bo nawet nie potrafisz wstawiać przycinków w zdanie:)ogólnie cała interpunkcja, pozdrawiam gimnazjaliste (Y) Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Envy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 zresztą macie tutaj całą rozmowe , najlepiej jak zabierzecie mi adma za to ze piszę do niego na steamie , najpierw wywalal go evil potem ja z nim , bo już nie szlo wytrzymać jego odzywek .. Nigdy nie zdradzaj nikomu swojego hasła.MowilaZeMa18. CS-Classic :: ogarnij pizde kurwaDrake™: to ty kurwoDrake™: ogarnij pizdeDrake™: i pisz do rola szmatoDrake™: a nie odpeirdalaszDrake™: jebana kurwoMowilaZeMa18. CS-Classic :: zamknij morde niedojebany dzieciakuUżytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.Drake™: ty jestes niedojebanyDrake™: pajacu pierdolniety?Drake™: pisze wyraznieMowilaZeMa18. CS-Classic : twoja matkaDrake™: PISZ DO ROLOOODrake™: to sie dowiesz kurwoMowilaZeMa18. CS-Classic :: ale zamknij jape i nie wchodz na serwerDrake™: atkaj kurwo mordeDrake™: i zapytaj roloDrake™: o co chodziDrake™: potem mnei kicujDrake™: smieciuMowilaZeMa18. CS-Classic : o twoja matkeDrake™: okej?Użytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.Drake™: tracisz admaMowilaZeMa18. CS-Classic :: ze daje dupy i wypierdaljDrake™: za te odzywki kurwoUżytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.MowilaZeMa18. CS-Classic :: bo sapieszDrake™: kurwoMowilaZeMa18. CS-Classic : jebany smieciuDrake™: 12 letniaUżytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.MowilaZeMa18. CS-Classic :: kultury cie nie nauczyli steama dostales pod choinke jebany smieciu ?Drake™: ty jestes niedojebanyDrake™: czy udajesz kurwo?MowilaZeMa18. CS-Classic :: patola jebanaUżytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.MowilaZeMa18. CS-Classic :: steam to steam , w cs tego nie pisze wiec mozesz mi ojebac parowe idioto jebanyUżytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.MowilaZeMa18. CS-Classic :: ty masz niedojebanie mozgowe jakiesDrake™: tyDrake™: dzieciakuDrake™: widzisz co piszesz kurwo?Drake™: obrazasz mi matkeMowilaZeMa18. CS-Classic :: zamknij japeDrake™: jebany dzieciakuDrake™: i placzeszUżytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.MowilaZeMa18. CS-Classic :: ty placzesz .Drake™: ty jestesDrake™: kurwo tepyMowilaZeMa18. CS-Classic :: ja pisze to na steamie a ty w grze idioto jebanyUżytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.Drake™: no odezwij sie kurwoMowilaZeMa18. CS-Classic :: no dawajMowilaZeMa18. CS-Classic :: KOZAKUMowilaZeMa18. CS-Classic :: wez mlotek i jebnij sie w lebMowilaZeMa18. CS-Classic :: i pomyslMowilaZeMa18. CS-Classic :: jebany idioto ..Użytkownik Drake™ gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć.MowilaZeMa18. CS-Classic :: i ogarnij pizdeMowilaZeMa18. CS-Classic :: smieciuDrake™: zatkaj mrodek urwoDrake™: i pisz do rolooDrake™: dzis tracisz admaDrake™: smieciu 12 letniMowilaZeMa18. CS-Classic :: za co >Drake™: jakbys byl oganrietyMowilaZeMa18. CS-Classic :: za to ze pisze na steam?Drake™: i pogadal z rolemDrake™: to bys wiedzialDrake™: czmu mam grac na atywnymDrake™: ale kurwo nie wieszDrake™: i placesz i wyzywasz mi rodzineMowilaZeMa18. CS-Classic :: ja cie banuje za twoja kultureDrake™: sa skreenyDrake™: wszyscko leciMowilaZeMa18. CS-Classic :: fajnei boje sieDrake™: no chyba kurwo nie jebana mala zdizroMowilaZeMa18. CS-Classic :: chyba ty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envy 3 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) "ja pisze na steam ty piszesz w grze" szkoda tylko ze cała rozmowa jest na steam :/ a pan super bohater zamiast wyzywac mnie wyjezda na rodzinne no bo przeciez to slynny pocisk gimbusow a co mi tam matke mu obraze.do ego jest ta roznica, ze pierwszy na servie mi pisałeś "wyp***rdalaj niedoje**ie" Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Envy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) rolo sprawdzi logi to będzie wiedział jak było , a ty już zamknij papaje .. i przestan nabijac sobie posty. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez MowilaZeMa18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Zamykam na tą chwile temat w celu uniknięcia zbędnego dalszego spamu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Modka proszę o ukrycie tych wszystkich postów, zawierających wulgi. Skarga odrzucona jako że nie była przeprowadzona na serwerze, nie interesują mnie rozmowy poza serwerem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi