Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga Visha

lemiwiki

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: 良好

2.Nick admina/gracza który zawinił: Visha

3.Admin/Gracz : Admin

4.IP/SID oskarżanego: STEAM_1:1:1668134 

5.Data i godzina: 22.15

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): post-14872-0-01522300-1434917953_thumb.png

Świadek : np Zamaskowany mscicel

Link do demka , akcja odbywa się na samym końcu demka: http://370895.node83.pukawka.pl/dem-deathrun_deluxe_csgo-1434915960-1434917520.zip

7.Opis sytuacji: Dostałem bana na 4 godziny za skracanie które było nie uznawane na bana zostałem odbanoway. Podczas gdy wszedłem na serwer po UB dostałem tym razem  od Vishy Perma.

Edytowane przez lemiwiki

Jestem tego świadkem oraz Admin/minka wyraża się do graczy nie odpowiednio SS: post-16970-0-38813900-1434919471_thumb.jpg a do tego z tego co mi wiadomo za skracanie jest ban od 1h do 3h a nie 4h

oraz to nie pierwsza tak sytuacja na dodatek Admin/minka zbyt bardzo nadużywa mikrofony z graczem mateusZZPL

Edytowane przez Zamaskowany

Nie chciałam dawać tego perma, tylko nick sprawdzić, bo zdziwiło mnie to że wszedł przed uplynieciem bana tak szybko. Chciałam cofnąć i niechcący się taki powód włączył, a nawet myślałam ze ban się nie nałożył xd, więc niespecjalnie Ale sorry.

Naduzywam mikrofony? Tylko rozmawiam, jak ci nie odpowiada to nas zmutuj. Non stop coś ci nie pasuje, czepiasz się mnie ze z czegoś strzelać nie umiem, bezsensownymi pytaniami spamowales to już napisałam ze gowno xd. Jak dostanę ostrzeżenie, albo odbior admina to rozpaczac nie będę :3, przyjmuje na klatę

• Like 4

Co do perma, admin też człowiek, może się pomylić. Napisałeś, od razu dostałeś UB.

Co do nadużywania mikrofonów - jeśli komuś to przeszkadza, wystarczy napisać. Moim zdaniem na serverze jest lepiej, gdy jest luźna atmosfera.

Co do odzywek to pogadam.

Narazie obejdzie się bez ostrzeżenia, poniewiaż nie widzę, żeby było to potrzebne. Pogadam z Vishą.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności