CSI HARD BASS 7 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 1. Nick: CSI |HARD| |BASS| 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5.MIKROFON(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jak trzeba to zapłacę 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/CSI%20%7CHARD%7C%20%7CBASS%7C/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Siemanko witam po raz kolejny Dlaczego akurat ja ? To raczej proste pytanie, ponieważ: Jestem częstym bywalcem serwera, potrafię rozpoznać cziterów, jestem wyrozumiały, z poczuciem humoru, i nie lubię łamania przepisów Na serwerze jest teraz od groma osób grających na wspomagaczach a adminów nie ma wcale i robią sobie co chcą. Nie ma nikogo kto nad tym zapanuje dlatego właśnie ja napisałem te podanie bo jestem na te stanowisko przygotowany. 9. Czy posiadaszSTEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Pon-Czw : 13-18, Pt-ND : 10-15-20 12.STAŻ w grze counter strike 1.6: 6 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem na wielu serwerach, również na tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Popieram ogarnia,często gra, a na serwerze wbijają jeden za drugim na czitach sam po resecie nagrałem ok 15 demek, które w 100% skończyły się permami, a fatala widziałem na serwie pare razy w godz. wieczornych na nocnym expie po za tym cały dzień nie ma admina, a CSI gra o różnych porach,potrzeba adminów bo nie ma kiedy grać cały czas można tylko dema kręcić POPIERAM W 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Adminów jest mało i grono mogło by się zwiększyć , ale przesadą jest mówić ,ze nie ma wgl. i robią co chcą. - doświadczenie na podobnym stanowisku - składka - czas jaki może poświęcać serwerowi Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Masz odrobić warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OREL 0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jestem na TAK OREŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ja również jestem na tak - był już adminem - gra na serwerze często - ogarnięty koleś,da się z nim dogadać - wiek - mikro jeszcze raz wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi