SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nick : SzeregowiecPL Data Zdarzenia : 21.06.2015 ~ 17:35 Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Omєga * Opis Sytuacji : - Sytuacja przedstawia się w następujący sposób, że NeeDYouKill złożył podanie na administratora serwera. Jako, że mam prawo udzielenia swojej opinii na temat podania itd. to skorzystałem z niego. Napisałem w pełni uargumentowaną wypowiedź z wypisanymi podpunktami dlaczego jestem na NIE, dodałem też link do jego konta steam gdzie udowodniłem, że to tylko konto bez gry i, że próbuje oszukiwać. Za to zostałem wynagrodzony warnem (powód spamowanie) - gdzie mój post nie zawierał, żadnego spamu to po pierwsze. Po drugie dostałem dopisek [fragment - ( Wszelkie posty typu : „Głupi temat, należy go zamknąć”, „zamknijcie już ten temat” będą karane. Jeśli dany użytkownik ma bana to po co pisać? Opiekun zrobi swoje.)] Nie mam pojęcia czy moderator oślepł? Czy co jest z nim nie tak. Pisząc swoją wypowiedź, oceniam to podanie i podane w nim informacje / linki, nie muszę śledzić jego poprzednich postów, tematów, banów, historii chorób z dzieciństwa i innych pierdół. Jestem zobowiązany tylko i wyłącznie do tego jednego podania, z którego nie wynikło, że jest zbanowany. Napisała to inna osoba, jednak nie czytałem jej postu dokładnie tylko napisałem swój, który się różnił zawartością. Nigdzie nie kazałem zamykać tego postu, tylko podjąłem decyzję, że użytkownik nie nadaje się na stanowisko Administratora. Skoro MOD wiedział, że temat i tak jest do zamknięcia to mógł się ruszyć i go zamknąć szybciej, a nie dać napisać opinie i później je ukryć i dać warny. Inteligentnie, skoro temat jest otwarty to znaczy, że mogę się wypowiedzieć. Proszę o usunięcie warna i ukaraniu moderatora. Powody: - Brak logicznego myślenia - Brak czytania ze zrozumieniem - Słaba umiejętność zastosowania regulaminu w praktyce. Naprawdę kolorek i wyższa ranga nie czyni Ciebie nikim lepszym / mądrzejszym skoro nie umiesz stosować czegoś poprawnie. Wiele razy już sobie odpuściłem warny itd, ok zrozumiałem swoje winy, ale tutaj to już poleciałeś grubo. Za grubo. Dowod : Świadkowie / Wypowiedź została schowana przez moderatora. Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) 9. Posty w tematach bezpośrednio łamiących regulamin są zabronione. Wszelkie posty typu : „Głupi temat, należy go zamknąć”, „zamknijcie już ten temat” będą karane. 5. Nie odpowiadaj na materiały łamiące Regulamin! O wykroczeniach użytkowników, które zakłócają dyskusję, należy poinformować moderatorów forum. Na sb tłumaczyłeś, że nie czytasz cudzych postów i masz prawo wypowiadać się w temacie, do momentu aż nie zostanie on zamknięty. Cytat z shoutboxa: "... Nie czytam cudzych postów i do puki temat nie został zamknięty miałem prawo się wypowiedzieć." A Tutaj cytat z posta: To co napisał kolega wyżej całkowicie Cię dyskwalifikuje". Wypowiedziałeś się w temacie o którym wiedziałeś, że łamie regulamin. Niestety uważam, że warn jest słuszny, ale o tym zdecyduję Administrator. Ja staram się Tobie pokazać które punkty regulaminu złamałeś i że robiłeś to świadomie. Zamiast pisać kolejne posty w tamtym podaniu, mieliście obowiązek poinformować Moderatora o złamaniu regulaminu. @EDIT 1 Zobacz godzinę edytowania posta przez ciebie w podaniu : Edytowany przez SzeregowiecPL, Wczoraj, 16:54. To jest godzina ostatniego edytowania posta, a teraz zobacz godzinę rozmowy Twojej, Eviva L'arte i F4tality Gość (Wczoraj, 17:16)@MOD Czy moderator może zamknąć np. podanie jeżeli jest ono tragiczne? Gość (Wczoraj, 17:00)@Omєga * Mógłbyś zamknąć ten temat, bo tutaj sprawa wydaję się wyjaśniona.. xD http://forum.cs-clas...lą/#entry217620 Gość (Wczoraj, 17:26)sprytny gepard z tego koleszki Pierwszy cytat: SzeregowiecPL Drugi cytat: Eviva L'arte Trzeci cytat: F4tality Dodam, że są to pierwsze wasze wypowiedzi z SB, dotyczące podania. Autentyczność godzin możesz sprawdzić sam, w profilu każdego z użytkowników. A ostatnią godzinę edytowania Twojego posta w podaniu sprawdzisz tutaj: http://forum.cs-classic.pl/topic/35888-needyoukill-admin/ @EDIT2 SzeregowiecPL Patrz proszę na godziny edytowanego postu i wiadomości SB, post edytowałeś jeszcze przed tym jak cała rozmowa zaczęła się na sb. Więc nie wiem po co tłumaczenia, że na edycje twojego posta wpłynęły słowa które przeczytałeś na sb. @Eviva L'arte Między waszymi postami w tamtym temacie jest spora różnica, Ty umieściłeś post aby uniknąć spamu w temacie i poinformować opiekuna i twoim błędem było niezaraportowanie tego, a posty całej reszty w tym temacie były zbędnymi wypowiedziami łamiącymi regulamin. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Masek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Na sb tłumaczyłeś, że nie czytasz cudzych postów i masz prawo wypowiadać się w temacie, do momentu aż nie zostanie on zamknięty. Cytat z shoutboxa: A Tutaj cytat z posta: Wypowiedziałeś się w temacie o którym wiedziałeś, że łamie regulamin. Niestety uważam, że warn jest słuszny, ale o tym zdecyduję Administrator. Ja staram się pokazać które punkty regulaminu złamałeś i że robiłeś to świadomie. Zamiast pisać kolejne posty w tamtym podaniu, mieliście obowiązek poinformować Moderatora o złamaniu regulaminu. Post został edytowany po pisaniu na SB i z Evviva L'arte! Na początku nic nie wiedziałem o aktywnych banach. Dopiero gdy wszedłem w link z postu Evviva L'arte! + Z kimś tam jeszcze pisaliśmy i okazało się, że jeszcze gdzieś tam próbował składać podanie na admina w innych postach. [a tak już ogarnąłem pisaliśmy jeszcze z 'Fat4lity'] Dla dokładności post był edytowany 3/4 razy. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Wiedziałeś, że użytkownik ma bana na serwerach cs-classic. Poparłeś post Evviva, który sam o tym wspomniał. To co napisał kolega wyżej całkowicie Cię dyskwalifikuje. Mimo wszystko postanowiłeś napisać co myślisz o podaniu (po co?). Jeśli nawet nie wiedziałeś wcześniej, to nie edytowałeś swojego postu typu "post do ukrycia/usunięcia, regulamin łamie regulamin". Moderator wtedy by tą wiadomość przyjął i żadnego warna Ci nie wlepił. Nie jesteście pierwszy raz na forum, a ciągle popełniacie te same błędy. Na tematy które łamią regulamin się nie odpowiada (zrobiłeś to samo co.. 5użytkowników? nie pamiętam dokładnej liczby). Skarga Evviva, która dotyczyła tego samego nie została przyjęta, więc nie twórzcie spamu. btw. jak skarga zostanie odrzucona, to Twoje powody zmienią właściciela? xD Arogancja i pewność siebie tak bardzo.. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez S}{aDoW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wiedziałeś, że użytkownik ma bana na serwerach cs-classic. Poparłeś post Evviva, który sam o tym wspomniał. Widzę, że dalej muszę tłumaczyć jak dziecku bo nie rozumiesz. Nie wiem plan wydarzeń Ci napisać? 1. Szeregowiec pisze post 2. Szeregowiec edytuje post po praz pierwszy 3. Szeregowiec pisze na SB z Evviva L'arte! i 'Fat4lity gdzie wychodzą wszystkie informacje. 4. Szeregowiec edytuje post tak by spójnie pasował do całego tematu i w tym samym czasie na SB pyta się czy moderator może zamknąć temat bo jest 'tragiczny' (NA SB oczywiście) 5. Omega napisał, żeby Szeregowiec podał jaki to temat "podaj przykład" 6. Szeregowiec podaje link z tematem. 7. Omega robi jakieś tam swoje czynności ukrywając odpowiedzi i rozdając warny. Ogólny zarys sytuacji wygląda jak przedstawiłem powyżej, a więc nie wiedziałem na początku, że kolega składający post ma bana. Dowiedziałem się tego na SB i edytowałem post, aby był spójny i logiczny z dopiskiem, że dyskwalifikują go też powody wymienione wyżej. W tym samym czasie zgłosiłem ten post moderatorowi na SB, aby go zamknął więc już nie dodawałem żadnych reportów, ani innych pierdół, a post napisany przed dowiedzeniem się ogólnych informacji o użytkowniku, że ma bana itd. nie powinien zostać ukryty / z warnowany. Dalej nie jest jasne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jako, że ode mnie się wszystko zaczęło, to chciałem dodać tyle, że mój post miał na celu zwrócenie uwagi ew. czytelników, że ten kandydat dostał perma na moim serwerze. Mój post zarówno miał na celu poinformowanie adminów czy też samego opiekuna(nie wiem kto tam jest opiekunem..), że on miał bana i, że lata na AB, również zamieściłem w nim prośbę o ponowne zbanowanie delikwenta, gdy zobaczą go na serwerze. Co więcej ten gracz ma zmienny sid/ip. Jako, że mój warn został ściągnięty uważam, że warn SzeregowcaPL też powinien zostać usunięty (to tylko moja opinia), bo tak byłoby sprawiedliwie, ale to wy róbcie sobie z tym co chcecie, to co chciałem powiedzieć już powiedziałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Widzę, że dalej muszę tłumaczyć jak dziecku bo nie rozumiesz. Nie wiem plan wydarzeń Ci napisać? 1. Szeregowiec pisze post 2. Szeregowiec edytuje post po praz pierwszy 3. Szeregowiec pisze na SB z Evviva L'arte! i 'Fat4lity gdzie wychodzą wszystkie informacje. 4. Szeregowiec edytuje post tak by spójnie pasował do całego tematu i w tym samym czasie na SB pyta się czy moderator może zamknąć temat bo jest 'tragiczny' (NA SB oczywiście) 5. Omega napisał, żeby Szeregowiec podał jaki to temat "podaj przykład" 6. Szeregowiec podaje link z tematem. 7. Omega robi jakieś tam swoje czynności ukrywając odpowiedzi i rozdając warny. Ogólny zarys sytuacji wygląda jak przedstawiłem powyżej, a więc nie wiedziałem na początku, że kolega składający post ma bana. Dowiedziałem się tego na SB i edytowałem post, aby był spójny i logiczny z dopiskiem, że dyskwalifikują go też powody wymienione wyżej. W tym samym czasie zgłosiłem ten post moderatorowi na SB, aby go zamknął więc już nie dodawałem żadnych reportów, ani innych pierdół, a post napisany przed dowiedzeniem się ogólnych informacji o użytkowniku, że ma bana itd. nie powinien zostać ukryty / z warnowany. Dalej nie jest jasne? Jeżeli okaże się, że na SB Ty jako pierwszy informowałeś Omege, a nie ktoś inny, to warna usunę, jeżeli będzie inaczej, warna zostawię. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi