Zomerek 13 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 1. Nick: Zomer 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre, 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Paweł, Mieszkam w Sandomierzu w województwie Świętokrzyskim mam 16 lat. Chodzę do 3 klasy gimnazjum i interesuje się Geografia, motoryzacja jak i rybołówstwem. Chcę zostać adminem Ponieważ obecni admini odwiedzają serwer bardzo rzadko, bywa często tak ze ludzie nie przestrzegają regulaminu serwera przez co psuja cala zabawę ;-) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Około 6h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Różnie to bywa, ale najczęściej jestem od 12-15, 21-24 12. Staż w grze counter strike 1.6: Blisko 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Taak mam spore doświadczenie z posiadaniem tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Temat do zamknięcia od ostatniego podania nie minął tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: 24. Podania o admina, moderatora, grafika, redaktora składamy raz na tydzień. Jeżeli opiekun chce coś dodać / zmienić proszę o odblokowanie tematu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi