FreddyKrueger 1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 1.Twój Nick: Freddy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Rzadki pobyt administracji na serwerze. 3.Admin/Gracz : Vincek ; DragonMasterPlayGames ; Trash. 4.SID/IP oskarżanego: nie posiadam. 5.Data i godzina: 22.06.2015r godzina 17:30 gramy mape de_office_rats. 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): jest HLTV to można spojrzeć na ich styl gry, ja już więcej nie będę się wypowiadać. 7.Opis sytuacji : to nie jest pierwszy raz kiedy osoby pod tymi nickami używają wspomagaczy podczas gry, ja puściłem to bokiem raz, drugi, trzeci, ale ile można grać na serwerze z kimś kto perfidnie używa wspomagaczy takich jak nie tylko wh, ale i aim! mogę dodać jeszcze tylko tyle, że proszę o częstrzy pobyt administracji na serwerze lub nabór na dwóch trzech adminów.. Proszę o zrozumienie i dokładne rozpatrzenie mojej skargi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mogę potwierdzić to co pisze kolega na górze. Widziałem to na własne oczy. Razem próbowaliśmy przemówić do w.w graczy, ale nie rozumieją ... Cóż poradzić ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Ok :ph34r: , zgłaszać proszę do mnie priv , bądź na Shoutbox. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreddyKrueger 1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Chciałem jeszcze podpisać graczy z teraz którzy również czitują nie od dziś, a znakiem tego są ich lvl na klasach: ODJAZDOWY [ aim, wh, czasami sh ] ANeK [ aim i wh ] Scoobany [ wh ] WZI0NO [ aim i wh ] Napisałem do Fatality, ale nie ma go na gg, a innej metody nie widzę po za kolejnym podpisem pod moją skargą. Dodam również, że przydałby się strasznie nabór na admina lub dwóch, a ja chętnie mógłbym złożyć podanie, ale wymaga tego kwestia czasu gdyż nie gram długo na serwerze. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez FreddyKrueger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Musisz mieć ich IP i Steam ID oraz jakiś dowód + warto złożyć podanie jeżeli grasz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi