suchar27 1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 1.Twój Nick: Suchar 2.Nick admina/gracza który zawinił: F4t4lity 3.Admin/Gracz : Admin 4.SID/IP oskarżanego: 5.Data i godzina: 22-06-2015 19:57 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Suchar ==== Zbanowane IP : 46.149.218.140 ==== Admin : Fat4lity ==== Powod Bana : SKan z respa na resp ==== Wygasa : 06/22/2015 - 20 : 02 : 55 ( od 06/22/2015 - 19 : 57 2.2. Zakaz skanowania z AWP/Scout oraz PLAZMY z respa na resp [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5 min / Ban na 30min] Dostałem bana z powodu skanowania z m4, jak widać w regulaminie nie ma ani słowa o tym, że tak nie wolno. F4t4lity ostrzegał mnie, a ja odpisałem, że regulamin tego nie zabrania. Mimo to dostałem kicka, a później bana. Admin kompletnie nie ogarnia, jeżeli zgłaszam, że ktoś jest afk zamiast danego gracza wywalić, woli na Nim nabijać fragi, sytuacja miała miejsce kilka razy, można sprawdzić. Admin, który nie zna regulaminu, chyba więcej nie trzeba dodawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0w.?! 4 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fat4lity... To.admin który nie przestrzega regulaminu (zauważyłem) a także. Nie reaguje na U@ ostatnio miałem pisać już skargę ale jeszcze to nadrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 1.Twój Nick: Suchar 2.Nick admina/gracza który zawinił: F4t4lity 3.Admin/Gracz : Admin 4.SID/IP oskarżanego: 5.Data i godzina: 22-06-2015 19:57 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Suchar ==== Zbanowane IP : 46.149.218.140 ==== Admin : Fat4lity ==== Powod Bana : SKan z respa na resp ==== Wygasa : 06/22/2015 - 20 : 02 : 55 ( od 06/22/2015 - 19 : 57 2.2. Zakaz skanowania z AWP/Scout oraz PLAZMY z respa na resp [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5 min / Ban na 30min] Dostałem bana z powodu skanowania z m4, jak widać w regulaminie nie ma ani słowa o tym, że tak nie wolno. F4t4lity ostrzegał mnie, a ja odpisałem, że regulamin tego nie zabrania. Mimo to dostałem kicka, a później bana. Admin kompletnie nie ogarnia, jeżeli zgłaszam, że ktoś jest afk zamiast danego gracza wywalić, woli na Nim nabijać fragi, sytuacja miała miejsce kilka razy, można sprawdzić. Admin, który nie zna regulaminu, chyba więcej nie trzeba dodawać. 2.2. Zakaz skanowania z respa na resp [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5 min / Ban na 30min] / http://forum.cs-classic.pl/topic/20750-regulamin-cs-16-call-of-duty-350/ Tutaj masz link. Jak pisze zakaz skanowania to znaczy ze z all broni i 5 min bana dałem. Co do twojego końcowego zdania się nie zgadzam , to zwykłe kłamstwo.Cały czas byłem na "spectator" i nikogo afk nie biłem w dodatku jakby ktoś był afk to by dostał kicka , nie wiem co chcesz tym osiągnąć , chyba pozbawić mnie admina.Jak mnie pamięć nie myli to zabrali ci admina za to , ze dałeś mi bana na tydzień a graczowi o nicku "Kelso" na miesiąc za free , co czyni cie niegodnym zaufania. Jeśli nie reaguje na U@ tzn, ze może mnie nie być w grze ale jestem na "spectator" co daje wam + , bo odpaleni gracze będą się wstrzymywać. Mogłem do łazienki pójść albo coś , admin też człowiek.Widać nie potraficie tego docenić , zobaczcie jak serwer zaczął prosperować dzięki mojemu nadzorowi. Zauważyłem ,ze jak tylko ktoś zabije gracz to zaraz na U@ ,ze on ma wh i aim , a jak sprawdzę to czysty,zdarzają sie takie sytuacje codziennie np w twoim przypadku "how".Proszę o wstrzymanie się od pochopnych wypowiedzi nie po 1 akcji takie rzeczy się wie . Regulamin znam bardzo dobrze , o to sie nie martw , skoro mówisz ,ze nie przestrzegam to pewnie jesteś w 100% obeznany w tym regulaminie co "how" ?? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asleno 3 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja nie mam zastrzeżeń do administracji, kickow bez powodu nie widzialem, gdy były podejrzenia czitow u kogos Fat4lity wchodził na specta i sprawdza od razu i banuje, reklamy też wyrzuca od razu. Suchar, o co Ci chodzi, skladasz skarge skoro Admin zwracał CI uwagę, dostałeś później kicka, widocznie nadal konsekwentnie sprzeciwiałeś się Adminowi skoro dostales bana, więc nie widzę winy Fat4lity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreddyKrueger 1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ja również nie dostrzegam większych błędów ze strony Fatala. Wypełnia swoją role, a to że dał bana na 5 min za skanowanie na eldorado, jest całkiem normalne tymbardziej, że byliście ostrzegani nie jeden raz ponieważ ja sam grałem w tym czasie na serwerze. Może i zasłużył na to żebyś mógł mu napisać, że zachował się nie w porządku bo każdy ma prawo wypowiedzenia się w tej sytuacji, zwłaszcza Ty jako zbanowany gracz, ale na pewno skarga to przesada <_< . Pozdrawiam :ph34r: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi