Worst Awp EU 2 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Worst Awp EU 2.Nick admina/gracza który zawinił: Snnk #Like a Boss 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: - 5.Data i godzina: 06.22 20:35 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): - 7.Opis sytuacji: Gdy grałem na mapie snowstone zobaczyłem jak inni gracze przeskakują nad wiatrakami (pułapka) admin podany powyżej nic sobie z tego nie robił, lecz gdy ja to zrobiłem powiedział, że dostanę bana ponieważ było to skracanie. Po tym gdy to powiedział wpisałem "Killa" w konsoli. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Worst Awp EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nad wiatrakami właśnie się powinno przeskakiwać. Nie wiem o co tobie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worst Awp EU 2 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Byłem bardzo rozpędzony i przeskoczylem je na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jak się rozpędziłeś? Nie rozumiem dalej. Skargę odrzucam z powodu braku dowodów. Jeśli chcesz pisz PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi