Sarayu 42 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam. Zakładam ten temat, ponieważ chciałbym się dowiedzieć (i nie tylko ja zresztą, Izako pewnie się wypowie xD) czy zostali zmienieni opiekunowie diablo moda? Wcześniej napis głosił, że serwerem zajmuje się Fakel i Krypton, natomiast teraz napis głosi, że opiekunem jest tylko Krypton. Poza tym Fakel nie ma już swojej rangi (bodajże global moderatora). Chciałbym się dowiedzieć, czy jest to tymczasowe, czy zostanie tak na stałe (o ile Fakel naprawdę zrezygnował/stracił posadę). Chciałbym (i inni pewnie też) poznać przyczynę/y tej zmiany, a jeśli to niemożliwe, to chciałbym chociaż zostać poinformowanym o zmianie opiekuna serwera, na którym jestem adminem i "top1" graczem. Pozdrawiam wszystkich, którym chciało się to czytać oraz graczy diablossa Mam nadzieję, że moje wątpliwości zostaną szybko wyjaśnione. Dla "złośliwych" lub niepewnych moich intencji - jestem po prostu ciekawy co się stało i nie mam zamiaru nikomu "dopiec", ani tym bardziej robić awantury, że nikt wielkiego Sarayu nie poinformował o zmianach/nie spytał o zgodę (możecie się śmiać, taki był cel tej wstawki ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 To tak,Fakel zrezygnował na razie z rang, ponieważ ma tam jakąś pracę i może wróci w połowie wakacji, jako iż Krypton był jego zastępcą i pomagał mu to on na razie jest opiekunem, ale pewnie niedługo wybierze kogoś na opiekuna.Ja dalej zajmuje sie stroną techniczną i za jakiś czas mam dostać opis tego co mam zrobić i zrobię to gdy skończę resztę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dziękuję za odpowiedź, jeśli żaden inny gracz/admin nie ma nic do dodania to temat chyba można zamknąć? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje życzenie zostało spełnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi