Wojtek #trade 46 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick:Wojtek 2. Imię:Wojtek 3. Wiek:16 4. Znajomość Smx: średnie,myślę ,że szybko się nauczę 5. Mikrofon:tak 6. Składka:tak 7. Link do swojego GameMe:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/118435 8. Steam_ID:STEAM_1:1:104924303 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Wojtek. Interesuję się piłką nożną i grami komputerowymi. Z reguły jestem opanowany i kulturalny lecz wiadomo każdemu może się zdarzyć gorszy dzień. Regulamin serwera znam i staram się do niego stosować,nigdy nie byłem banowany. Nie przypominam sobię ,żeby na serwerze były ze mną jakiekolwiek problemy (raz Besi mnie upomniała jeśli chodzi o słownictwo lecz wiadomo każdemu czasem puszczają nerwy). Chciałbym zostać adminem ponieważ uważam ,że pomagałbym w zaprowadzeniu ładu i porządku na naszym serwerze ponadto zbliżają się wakacje więc będę miał dużo czasu gdy inni starsi admini nie mogą wejść na serwer ponieważ są w pracy. Wiadomo,że skoro wakacje to i pełno dzieciarni którą trzeba uspokajać i nie rzadko banować. Często staram się sam zaprowadzać porządek np. upominam no ale jeśli to nie pomagało informowałem niejednokrotnie adminów(co może potwierdzić kilku z nich) bądź pisałem posty na forum.Gram tutaj codziennie jestem rozpoznawalny wśród graczy raczej jestem lubiany, większość mnie zna. Mam dobry kontakt z administracją między innymi z Pride, Varianem czy np Aramosem gdyż można powiedzieć ,że są to moi koledzy. Jeśli chodzi o wymagania myślę ,że spełniam wszystkie a aktywność na forum poprawię 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3h obecnie jeśli dostałbym posadę admina na pewno więcej. Zawsze gdy będę można pisać postaram się wejść i rozwiązać problem. 11. W jakich godzinach grasz:Dni robocze:15-17 potem 19-23 weekendy 10-18 oczywiście z przerwami 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:510h 13. Czy byłeś już adminem?:nie Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Wojtek #trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Myślę już trzecią minutę, ale do niczego prócz forum się przyczepić nie mogę i to nie dlatego, że wojtek ma u mnie fory ze względu na jakąś znajomość, tylko faktycznie jest aktywny, ma całkiem spory staż na cs:go, raportuje wszelkie objawy nieporządku na serwerze (zwłaszcza on i GandzioR pomagali w próbach załagodzenia chaosu podczas awarii ff). Nie słyszałem by ktoś się z nim kłócił podczas meczu, ludzie raczej odnosili się do niego z sympatią oraz kulturą i vice versa. Mikro ma i używa (ale nie nadużywa), vipa kupił. Gdyby jeszcze 10 postów na forum miał to byłbym na 100% na tak teraz tylko takie 99,9% Krótko mówiąc, jestem na TAK. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez CL Varian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam, jeśli moje zdanie coś się liczy to chętnie widziałbym Wojtka jako admina, a to z racji tego kiedy gram na serwerze (raczej godziny wieczorne) to widuję go bardzo często. (inaczej ma się to do adminów, których wieczorem nie ma w ogóle). Co do postów to po co ma pisać nic nie wnoszące wiadomości, które i tak nic nie wnoszą w rozwój serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Co do postów to po co ma pisać nic nie wnoszące wiadomości, które i tak nic nie wnoszą w rozwój serwera ? Na forum jest masa działów, a nie tylko nasz serwerowy (Tak wiem sam nie mam dużo postów) Bez zastrzeżeń na tak, ale dlaczego posiadanie admina miałoby zmienić Twoją aktywność? To właśnie przed otrzymaniem posady powinieneś wykazywać zwiększone zaangażowanie, a nie po. Nie żeby coś, jestem na takie coś uczulony, dlatego Ci to wypominam. No ale jak już mówiłem jestem jak najbardziej za ;) Edytowane 23 Czerwca 2015 przez baNia` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) No tak, dlatego napisałem dlaczego cokolwiek pisać jeśli nie ma się nic do powiedzenia ? Przecież rozwój serwera i zaangażowanie to też granie na nim, odpowiednie zachowanie, strofowanie innych graczy kiedy łamią regulamin jak i płacenie składek, wykupowanie dodatkowych bonusów w postaci rezerwacji na nick, vipa oraz dorzucanie się do serwera? Przecież jak na serwerze będzie porządek i fajna atmosfera to gwarantuję, że ludzie będą do niego wracać, a z ciekawości wchodzić na forum i dokonywać rejestracji, przedłużać vipy i robić składki :-). Co do ludzi, którzy dużo gadają, zazwyczaj nic z tego nie ma, a wiem to gdyż na codziennie muszę się z nimi użerać w pracy. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez LAGFRAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil777444 0 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wojtek to dobry chłopak, czasami sprzedaje lewe bety i mnie obraża ale jest bardzo aktywny i pomaga graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustDie 2 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 I ja dopisze się do Wojtka mieliśmy już okazje grac razem, nie przekoloryzował nic co napisał. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory 1 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wojtek pomaga graczom serwera nie przeklina i jest kulturalny lubie Wojtka (nie wiem jak on mnie ). Krótko jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi