xKardzio 668 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam. W tym temacie proszę zgłaszać bugi dotyczące serwera Deathrun + Klasy. Proszę również o dokładne opisanie problemu. Aktywne wypowiadanie się w tym temacie będzie nagradzane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Bug: Gdy gram na serwerze dr daną klasą "ninja" nabija mi się też druga "astronauta" co kilka rund dostaje na nią dodatkowy nwm skąd exp. screen: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Po lv upie rośnie mi grawitka, po zmianie mapy wszystko wraca do normy, ale nie chce jej ;-; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebq777 6 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie działa komenda /ruletka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Co do ruletki, została ona usunięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Lecz na czacie ciągle pojawia się informacja o ruletce więc niektórzy myślą że jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Tak samo ze sklepem jak wyżej.Wiem że wykasowano. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worst Awp EU 2 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Na mapie Snowstone buguje się grawitka u astronauty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Na mapie Snowstone buguje się grawitka u astronauty Od razu odpowiem bugowala sie juz przed wprowadzeniem zmian na server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) mam problem nie wyświetla mi się regulamin mozna nowy teamat na to założyć w dziale informacyjnym? Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Zamaskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Usunąć niewidzialność, tt i ct włączają to jednocześnie, spectator widzi zbugowane postacie, wszyscy szukają się 2 minuty, bo nawet infa nie idzie dać. Ct może też niezauważenie na niewidce skracać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Proszę o wypisanie wszystkich błędów w tym temacie, ponieważ przed resetem chciałbym pozbyć się wszystkich błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jak na szybciorze mam 110 szybkosci to jesli nie dostane granatow to nie mam tez szybkosci czyli za kazdym razem na free i nie da sie wlaczyc szybkosci use_class 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 BYŁ RESET A PROBLEM Z GRAWITACJA JEST NADAL, WIĘC PO CO ON BYŁ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi