WALizka 8 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nick: *Mandzia Data: 23.06Pytanie: Czy jest ktoś chętny zagrać przeciwko klanowi? Niedawno przeze mnie został założony klan. Miło by mi było gdyby znalazły się chętne osoby dokładnie 6 osób. 5+1 rezerwa. Wymagania to jedynie: STEAM, ts3 i kultura osobista. Rozgrywka to ma być tylko dobra zabawa, żadne wygrane i przegrane. Osoby chętnie prosiłabym zgłosić się na steam. STEAM- *Mandzia ON Serwer mixowy posiadam oraz kanały ts3. Rozgrywka odbyłaby się za jakiś tydzień w sobotę/ niedzielę w godzinach wieczornych. To tyle, miłego dnia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) No no pomysł mi się podoba Może ja się ogarnę i zagram xd Maniak to dział 1.6 więc pewnie w go :v Szeregowiec myślisz że gramy dla hajsu? Liczy się chęć gry i zabawa a nie płacz po straceniu skinów :v Edytowane 24 Czerwca 2015 przez вℓαи¢ιк Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 a klan w cs go czy cs 1.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALizka 8 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Głupie pytanko, cs 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Szkoda, że nie w GO. W 1.6 nie opłaca się już grać rozgrywek drużynowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czemu uważasz, że się nie opłaca? Przecież tu chodzi o dobrą zabawę @topic Jak będzie brakowało tego jednego gracza to chętnie zagram, a tak to nie chcę was pokarać lamić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALizka 8 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak jak wyżej, to tylko zabawa. Mam te cs GO, ale jednak ciężko mi się przestawić z 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czemu uważasz, że się nie opłaca? Przecież tu chodzi o dobrą zabawę Wiadomo jak zabawa to zawsze gicior Jeżeli chodzi o jakieś rozgrywki drużynowe to się nie opłaca bo w 1.6 już nie organizuje się większych turniejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi