seeya 5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Postanowiłem spróbować jeszcze raz, zapoznałem się dogłębnie z regulaminem składania podania. Dałem plamy za pierwszym razem i przyznaje się do błedu. Tak więc proszę o ponowne rozpatrzenie 1. Nick: teraz fred wydyma was. 2. Imię: Jarek 3. Wiek: 21 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/teraz%20fred%20wydyma%20was./31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:0:963692 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bdb. 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 5-6lat, głównie ffa, tp, trochę mixowania. 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Godziny wieczorne, południa tylko w weekendy. Pracuje więc inaczej nie dam rady. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W tygodniu średnio 2-3h na dzień. W weekendy różnie to bywa 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Tak jak pisałem wcześniej mam ochotę wziąć na siebie tą odpowiedzialność, umiem rozpoznać czy ktoś czituje czy nie, jakiś tam staż mam. Często nie ma żadnego admina, chociaż z tego co widzę trochę ich teraz przybyło. Wydaję mi się, że jestem rozpoznawalny i ludzie mnie w miarę lubią;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odrób warna i złóż podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). Więc zamykam. Jeżeli opiekun chce coś zmienić lub dodać proszę o otworzenie tematu. Krypton używa speedhacka Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pamiętaj o spełnieniu wszystkich wymagań: 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Pamiętaj również o spełnieniu wszystkich wymagań: 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi