SaS'owy 118 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Z tym cs'em ze steama same problemy...od wczoraj mam jakąś dziwną plamę w prawym górnym rogu, która pojawia się na koniec każdej rundy i utrzymuję się przez ok 30 sek ... Czy ktokolwiek wie, jak temu zapobiec ? drażni mnie to niemiłosiernie. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Przecież to ty sam sobie zamazałeś? Pokaż czystego ss'a. Zrób ss'a w csie i dodaj zdjęcie do biblioteki steama. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Człowieku takie gówno pojawia mi się normalnie w cs'ie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 wlazłeś na jakiś gówniany serwer z którego ci się ściągnął jakiś plik gui, i to jest od tego. Poszukaj w folderze cs'a jakiś taki plik czy na necie, i podmień go. Nie kasuj bo może ci się po wejściu na serwer nie pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 wlazłeś na jakiś gówniany serwer z którego ci się ściągnął jakiś plik gui, i to jest od tego. Poszukaj w folderze cs'a jakiś taki plik czy na necie, i podmień go. Nie kasuj bo może ci się po wejściu na serwer nie pobrać. Nie wchodzę na inny serwer poza FFA, więc to na pewno nie od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) To musi być od tego, ja niedawno miałem ten sam problem. Tyle że to właśnie na innym serwie ściągnęło i miałem tą 'plame' , a ty masz w grze. Zobacz pliki cstrike_download/gfx/career tu te gówno powinno siedzieć Jak nie chce ci się bawić, standardowy i chyba najlepszy sposób. Biblioteka > CS 1.6 > właściwości > sprawdź spójność plików Ja tego nie robie, bo to zwraca ci standardowe pliki, modele i wszystko co miałeś kasuje.. a mi się nie chcę potem bawić w wgrywanie Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ok, dzięki, poszukam. :pije: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi