Motresh 4 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick:Motresh2. Imię:Wojtek3. Wiek:224. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Mikrofon (tak/nie):tak6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameMe***: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2793948. Parę słow o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Witam. Podanie składam ponownie. Często jak jestem na serwerze to wiedzę niekulturalnych ludzi, którzy przeszkadzają grać normalnym ludziom. Niestety wtedy admina nie ma a dodatkowy admin bardzo pewnie by sie przydał. Przebywam w różnych godzinach na serwerze(potrafi mnie jeden dzień nie być) ale to z przyczyny godzin pracy nieregularnych. Co prawda brakuje mi 4h do 25h na serwerze ale myslę że to nie będzie problem )9. Steam_ID:STEAM_1:0:9757203310. Ile czasu możesz poświęcic na serwerze:2-4h/dziennie11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):zależy od godzin pracy. Mogę być rano do 14 a mogę być popołudniu od 14 do 2212. Staż w Counter-Strike Global Offensiv:2 lata13. Czy posiadałes juz admina? (nie podajemy linków):Tak Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Motresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jest to już twoje drugie podanie a od tamtej pory dalej masz zaledwie wymagane 20 godzin . Gram dużo na serwerze ale widzialem cie możę z raz . Plusem jest twój wiek , składka , staż ale dalej jestem na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Ja również jestem na NIE ze względu, że przez cały miesiąc zrobiłeś bardzo małe podstępy. W ogóle staż w CS GO 2 lata, a masz 88 h na steam? EDIT (po wypowiedziach użytkownika) - Brak znajomości regulaminu cię dyskwalifikuje. // Nie ma czegoś takiego jak VAC za nic. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motresh 4 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jest to już twoje drugie podanie a od tamtej pory dalej masz zaledwie wymagane 20 godzin . Gram dużo na serwerze ale widzialem cie możę z raz . Plusem jest twój wiek , składka , staż ale dalej jestem na nie . Zgodzę się ale tak jak napisałem pracuje w różnych godzinach(jako kierowca autobusu miejskiego) i czasami potrzebny jest mi odpoczynek. Ostatnio jak chcem wejść na serwer to jest offline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motresh 4 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ja również jestem na NIE ze względu, że przez cały miesiąc zrobiłeś bardzo małe podstępy. W ogóle staż w CS GO 2 lata, a masz 88 h na steam? Nowe konto Steam. Jak w poprzednim podaniu na poprzednim koncie dostałem vaca za NIC. Nagle dostałem i dalej nie wiem za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi