LisekS 15 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć!Co powiecie na to, żeby dodać GameTrackery serwerów pod ich obrazkami? Wiem, że są one na górze na liście serwerów, ale myślę że dodanie ich też niżej by nie zaszkodziło Wyglądałoby to mniej więcej tak:Cs-Classic.pl [CoD 350 LvL] PS Jeżeli taki pomysł już był to proszę o zamknięcie tematu. Sprawdziłem większość propozycji i takowej nie znalazłem. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez LisekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pisałem kiedyś o tym, niestety odpada, to powoduje znaczne obciążenie forum (dłużej się ładuje), a gdy GT nie działa to już w ogóle laguje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi