KubieN 0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: KubieN 2.Nick admina/gracza który zawinił: Vishia 3.Admin/Gracz : JA 4.IP/SID oskarżanego: skad mam wiedziec 5.Data i godzina: kolo 23:30 dzisiaj 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): mielibiscie baze banow to by dowody byly 7.Opis sytuacji: dostałem bana za skracanie [przekazane przez jakiegos chinczyka, tak na niego mowia bo ma chinolskie znaczki w nicku]. jedno proste pytanie, "GDZIE SKRÓCIŁEM?!", bo księżniczka nie raczy odpowiedzieć osobiście czy też przez pośrednika więc muszę zakładać temat na forum. I aby nikogo nie urazić powtarzam, że to nie jest skarga tylko PYTANIE, na które normalnie nie może admin odpowiedzieć Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Księżniczka mówi że skrociles domek c: wczoraj dostałeś baba za to samo. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 IP/Sid sprawdzasz wpisując w konsoli status Baza banów jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubieN 0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 po 1 jak ma sprawdzić SID jak mam bana, po drugie pytalem jednego z adminów i powiedział mi, że skracanie na tej mapie dotyczy jedynie kółek. Dziękuję. I nie można było tak od razu, napisać typowi, którego prosiłem o pomoc, żeby się z tobą skontaktować/przyjąć zaproszenie na steam, a nie odstawiać teatrzyk? Applause for visha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Który admin mówił, ze nie jest to skracanie? To akurat jest skracanie. Ban słuszny. Skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi