LisekS 15 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 1. Nick: LisekS #I♥U #69 2. Imię: Dorian 3. Wiek: 16 lat, 6 miesięcy, 21 dni, 19 godzin, 56 minut 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Jest 6. Link do swojego GamMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/305436 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc nazywam się Dorian, mam 16,5 roku, mieszkam w Warszawie, interesuje się informatyką/programowaniem. Lubię też grać w paintball, oraz jeździć na quadzie. (obecnie nie mam quada, bo stary poszedł na złom/sprzedaż częściową) W CS'a ogólnie (1.6, Source, GO) gram już dobre 5 lat, z większymi jak i mniejszymi przerwami. Zarówno na 1.6 jak i na Source miałem kilka własnych serwerów, jednak na CS:GO nie miałem jeszcze tej przyjemności =) Dlaczego to akurat ja mam zostać adminem? Każdy jest wyjątkowy na swój sposób, wiadome też że nie ma ludzi idealnych, ale dobrze dogaduję się z graczami na serwerze, jestem bardzo spokojny i trudno mnie wyprowadzić z równowagi, lubię pomagać - zwłaszcza w czymś co umiem. Głupio może to zabrzmieć, ale mam też umiejętność dowodzenia większą grupą ludzi. Jestem uczciwy, oraz ogarnięty. Myślę że danie mi szansy nie zaszkodziłoby serwerowi =) 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Obecnie 2-4h, od lipca (wakacje) nawet do 7h 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Różne godziny ale w dni robocze jakoś od 16-02 (z przerwami) a w weekendy rano i później. Częściej w godzinach wieczornych lub nocnych siedzę =) 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: z pół roku będzie =) 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: w CS:GO jeszcze nie miałem zaszczytu, ale wydaje mi się że w CS:Source jest podobny system (SourceMod) więc raczej ogarnę =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jestem na NIE Czemu?? -brak godz na forum (no tego 1 posta ci odpuszczę) -jakoś nie miałem zaszczytu cię poznać Popraw aktywność na forum i bd na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Popraw aktywność na forum i złóż podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi