Ghost Division 0 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 1. Nick: Ghost Division 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Mocno średnie ale wszystkiego się można nauczyć (2/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): Obecnie Brak środków więc w przyszłości coś podziałamy :] 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nie podoba mi się na serwerze tylko to ze gdy gram ja to w tym momencie nie ma Adminów a ich miejsce zajmują "CZITERZY" a to jest powodem składania mojego podania. Myślę , że jestem dość znany na serwerze i można by mi powierzyć obowiązki Admina 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NIE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Powyżej 3h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-17, 20-23 / Weekendy 9-24 12. Staż w grze counter strike 1.6 : Jak sięgam pamięcią to moje przygody z CS'em zaczeły się końcem szkoły podstawowej więc ok 5-6Lat(z przerwami) 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Niestety nie Liczę na to , że fakt nie bycia nigdy wcześniej adminem nie skreśli mnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSI HARD BASS 7 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jestem na TAK i masz w zupełności rację z tymi cziterami, też mam ten sam problem, a cziterów nie ubywa tylko przybywa, przyda się ktoś kto to ogarnie Mimo,że nie byłeś nigdy adminem, możesz zacząć nim być jeżeli inni dadzą ci również tak. Mógłbyś tylko więcej mówić na mikro i byłoby git + za wiek+ Gt +czas dla serwera Pozdrawiam Hard 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0w.?! 4 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jestem na TAK -ogarnięty -mało doświadczenia ale szybko nadrobisz, AMX nie jest trudny. -Wiek + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 http://www.gametracker.com/player/Ghost%20Division/193.33.176.64:27015/ Tu masz swoje godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi