Netsky 200 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) NetskyPowód : gram zaledwie kilka godzin tygodniowo bo zająłem się robieniem formy no i poza tym jak gram to muszę przyznać, że zaczynam grywać na serwerach gdzie nie ma lagów ping nie skaczę a tu na dd2 niestety nikt nie chce się tym zająć a Ci co uważają, że z serwerem jest w porządku po prostu na nim nie grają..Jak zrobię formę znów zacznę godzinami grać i wtedy do was wrócę.. Nie chciałbym zajmować komuś miejsca kto może być częściej.. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Netsky 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Elo, bocie i powodzenia liczymy, że wrócisz #edit. No.1 @down Roloo, a ja?! nie zapominaj o najlepszych HAHA XD Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 mordo czekam na powrót bo z kim będę się ścigał w topce ? przynajmniej miałem dobrego kompana do topki a tak to same boty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 mordo czekam na powrót bo z kim będę się ścigał w topce ? przynajmniej miałem dobrego kompana do topki a tak to same boty Spoko ziomuś znajdę jakąś chwile i znów wpierdzielę się w was jak motorówka w kaczki bo pamiętaj, że jestem numero uno i zostawię was znów daleko w topce 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Powodzenia i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Siemka, wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 "na dd2 niestety nikt nie chce się tym zająć a Ci co uważają, że z serwerem jest w porządku po prostu na nim nie grają.." Powodzenia, cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Siema , wracaj szybko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Spoko ziomuś znajdę jakąś chwile i znów wpierdzielę się w was jak motorówka w kaczki bo pamiętaj, że jestem numero uno i zostawię was znów daleko w topce Hardcore nie był bym tego taki pewien z tego co mi sie wydaje to w tym miesiacu bylem lepszy jak zaczynałeś grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Hardcore nie był bym tego taki pewien z tego co mi sie wydaje to w tym miesiacu bylem lepszy jak zaczynałeś grać Kumpel racja "jak zaczynałem" odpuściłem później, ale mówisz o jednym miesiącu z kilku grubych gdzie nie było was widać. :ph34r: . dziś po treningu was zleje straszne! :dostal: Do zoba. i dzięki ludziska, że chcecie mnie znów widzieć Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Netsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Do zobaczonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 6 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi