lolcia 786 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Redaktor - niezlyLOL. Bohater/ka - Blip ^Czesc ;P no to na początek powiedz pare słów o sobie.Jak masz na imie , ile lat , gdzie mieszkasz Hmm... Na imię mam Marcin , mam 17 lat, mieszkam w Legionowie (miasto nieopodal Warszawy, ciekawscy mogą "wyguglować" )No to młody człowiek jeszcze z Ciebie Gdzie chodzisz do szkoly?Nie taki młody staruszku ;P to tylko rok . Do szkoły chodzę do Warszawy A rodzaj liceum , technikum a moze zawodówka ? Technikum Gastronomiczno Hotelarskie Im. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie przy ul. Poznańskiej 6/8. Klasa o profilu kucharz uu kucharz jaki przepis Ci wychodzi najlepiej ?ehh... trudne pytanie , jaki dasz taki zrobię . Nie mam jeszcze popisowego dania, wszystko przyjdzie z czasem, powoli . Nie mam się narazię gdzie śpieszyć. Mogę się pochwalić że gotuję wyśmienitą wodę na herbate.no to do głównych twoich zainteresowac jest gotowanie a masz jakies inne ?Pomyślmy... może na początek motoryzacja a dokładniej motocykle, teraz może tochę o sporcie. Lubię sporty wyczynowe takie jak motocross, stunt motocyklowy, drifting, ale również inne sporty takie jak piłka ręczna, siatkówka,koszykówka czasem nawet zdarzy obejżeć snooker'a jeśli jest jakieś ciekawe spotkanie. Z innych zainteresowań to Counter Strike 1.6, dobry film i wnerwianie idiotów którzy się dają podpuścić jakimś głupim tekstem łuu to sie rozpisałeś ile grasz w cs'a ?Trudno powiedzieć ale min. 5 latek z przerwami to będzie jak nic no to długo .. masz moze rodzenstwo ?Tak mam brata. wyprzedze twoję kolejne pytanie, starszego.a masz zwierzątka ?nie.dobra teraz pytania z innej beczki Co byś zrobił gdyby miało nie być jutra ?Na to pytanie nasuwa się tekst pewnej piosenki, ale nie będę cytował odpowiem swoimi słowami. Na początek postarał bym się o rychłą śmierć mojej nauczycielki języka niemieckiego, potem pewnie zadbał bym o dobre picie , jakiś grubszy temacik, piękne kobiety, i nieziemski melanż .no niezle tez nie lubie nauczycielki od niemca Kolory które dominują w twojej szafie ?Trochę tęczy, niebieskiego i szarego .szkoda ze nie różowy Wierzysz w UfO?Hmm... Tak i chyba mnie porwało kilka razy bo nie jestem do końca normalny, ale tobie o tym nie muszę chyba mówić. gadaliśmy kilka razy więc pewnie zdążyłaś się o tym przekonać możliwe dobra chcesz pozdrowić na sam koniec ? No nie wiem,pozdrowię tylko ciebię i nauczycielkę niemieckiego . Nie pozdrawiam reszty z tego względu że na pewno bym o kimś zapomniał, a nie chcę żeby ktoś się obraził/poczuł zapomniany/nielubiany przeze mnie. no dziękuje i dziękuje za wywiad Ja również dziękuję za zaintersowanie moją skromną osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zdjęcie lipne ale i tak łap piffko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Hahaha Blipencjusz jaki DReSS ;D Fajny wywiadzik Piwo Dla Lolzaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Semi, hahaa nie jestem, dressem tylko fotka lipton. z resztą mówiłem już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dobre Blip dostajesz piwko za Motocross i Drift Ja to kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wywiad bardzo fajny i szczegółowy. Piwo za starania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dwa Boty sie dobrały^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pomarancza, zaraz w głowe dostaniesz ) sam jestes bott mandarynko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Lolcia ; *, eeeee synek ! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pomarancza, cicho mandarynko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 wywiad bardzo super łap piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Spooko SPoOko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 2 Botki ; ) . Ładnie . Piwa nie dam bo się opijesz ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 0 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bardzo dobry wywiad .Aż piwko leci ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Piękny, wywiad Piffko ;* :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I See You 0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nic ciekawego się nie dowiedziałem taka prawda, więc nie ściemniać że ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nic się nie dowiedziałem z tego wywiadu, jedyne co to, że Blip^ jest kucharem. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 to zrób swój zobaczymy czy zrobisz lepszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Lolcia ; *, Jak chcesz ) Mogę zrobić, hmm z Tobą?? : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 ze mną już były ze 3 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Podoba mi się ten wywiadzik =]Liczę na więcej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi