M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 1.Twój Nick: M@jki H@rdcor 2.Nick admina/gracza który zawinił: RudySnajpeR. 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego:- 5.Data i godzina: 25.06.2015 12:00 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV 7.Opis sytuacji: Kto u was przyjął takiego cymbała na admina? Sytuacja na ratsie- miny w przejściu, napisałem mu to na U@ chyba 4 razy dalej nie zareagował, a gdy napisałem mu kup sobie okulary dał mi bana. To jest przykład nierozgarniętego admina lub admina który nie przejmuje się co piszą gracze na U@. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Przepraszam bardzo. Bylem w sklepie i zostawilem laptopa wlaczonego zapomnialem go zablokowac i jeden z moich braciakow moze wbili na laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi