FreddyKrueger 1 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 1. Nick: Freddy 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9.5 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie posiadam, ale mogę kupić słuchawki z mikrofonem. 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli jest to standardowa składka (11zł z groszem co miesiąc) to tak. 7. Link do swojego GT**: --- 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem Mateusz mam 17 lat, uwielbiam grać w piłkę koszykową, chodzę do szkoły i interesuje się muzyką hip-hopową oraz rapem. Chcę zostać administratorem na tym serwerze ponieważ bardzo dużo osób zaczęło grać na wspomagaczach typu: wh czy aim, a czasami nawet sh. Poświęcam sporo czasu grze na tym serwerze o czym świadczy mój poziom klasy ( na chwilę obecną 6 w codtop15 ) Wykupiłem tu już Vipa i Klasę premium ponieważ bardzo mi się spodobał serwer, a osoby które nie przestrzegają regulaminu sprawiają że inni gracze wychodzą z serwera lub nie chce im się grać. Ja po dostaniu administratora spróbuje ogarnąć ten serwer jak bardzo będzie to możliwe. Na koniec chciałem dodać, że liczę na wasze dobre słowo w komentarzu niżej . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie, ponieważ sprzedałem rok temu. Steam był 2k7 i miałem na nim 4k godzin przegranych ^^. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Z reguły gram na tym serwerze od 3 do 6 godzin dziennie. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy) : Na tygodniu po południu 2 godzinki i wieczorem też coś koło tego, a w weekendy to rano godzinkę po południu ze dwie i wieczorem jak nie jestem padnięty po boisku czy spacerze z moją dziewczyną też potrafie się dorwać na dwie, trzy godzinki . 12. Staż w grze counter strike 1.6 : Zima 2009r. z roczną przerwą więc 4.5r 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Tak oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 28. Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się odrzuceniem go. Dowód #1: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1435236567__elooo.jpg 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi