L3GALIZ3# YeLLoW 2 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: L3GALIZ3# YeLLoW 2.Nick admina: eeeee` 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 14:20 dzis 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6. Prawa i obowiązki administratora6.1 Administrator serwera ma prawo zbanować gracza który łamie regulamin.6.2 Administrator nie może banować gracza, nie mając powodu.6.3 Administrator musi ustawiać takie powody banów, aby gracz dobrze go zrozumiał.6.4 Administrator ma prawo zbanować gracza który używa cheatów.6.5 Administrator ma prawo zbanować gracza który prowokuje go.6.6 Administrator ma prawo stosować czat admina (y@ y@@ y@@@)- w celu udzielenia informacji (y@)- w celu poinformowania gracza o tym że dany gracz został sprawdzony i nie posiada cheatów (y lub y@)- w celu poinformowaniu graczy na serwerze o celach mapy, bądź innych WAŻNYCH ogłoszeń6.7 Administrator ma obowiązek sprawdzenia Próśb o UB.6.8 Administrator ma obowiązek bycia aktywnym w swoim dziale [DD2]6.9 Administrator ma obowiązek bycia na forum przynajmniej 1x dziennie.6.10 Administrator ma obowiązek zrobienia dowodu przy banowaniu [PERM] ( aim, no recoil - DEMKO, wh, grafika 16'bitowa > SCREENY..)6.11 Administrator nie ma prawa zbanować innego administratora DD26.12 Administrator musi świecić przykładem dla graczy, nie ma prawa złamać regulaminu i powinien go znać na pamięć. Jakim prawm on mnie zbanował jak ten admin nie zastosował się do regulaminu only dd2 itp. A czy w ogóle on zna jaki kolwiek regulamin na tej sieci pozdro. 7.Opis sytuacji: Edytowane 25 Czerwca 2015 przez L3GALIZ3# YeLLoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) 6.4 podpunkt przeczy 6.11, aczkolwiek odniosłem się do podpunktu 6.4 . Szanowny Panie adminie, ss'y zostały Panu zrobione, a więc czekam w dziale UB, na to aż je wrzucisz.Pozdrawiam. Pistolejro również wychodzę z takiego założenia, admin również jest graczem! Edytowane 25 Czerwca 2015 przez convers155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Wiesz dla mnie trochę dziwnie grałeś i pisałem z eeee no to doszliśmy do wniosku iż wlepi ci ss no bo na początku grałeś jak (bot) bez obrazy, a teraz staty 47:7. Wychodziłeś dziwnie, wszystko widziałeś. Wstaw ss i po sprawie. Yellow nie spamuj od tego masz edit ziom To zgłoś się do UBteam o sprawdzenie hltv ziom Edytowane 25 Czerwca 2015 przez RazemPonadKilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3GALIZ3# YeLLoW 2 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 6.4 Administrator ma prawo zbanować gracza który używa cheatów. nie admina. Weź chopie galopie się ogarnij bo ty nawet nie stosujesz sie do regulaminu i czy w ogóle znasz jakiś regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3GALIZ3# YeLLoW 2 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 RPK kurwa nie mam tych ss'ów jebanych :klnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wybaczcie że się wypowiem, ale skarga jest słuszna. Jeżeli masz podejrzenie że admin ma czity to masz obowiązek wstawić demko a nie robić ssy. Admin nie ma prawa banować drugiego admina 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) 6.4 Administrator ma prawo zbanować gracza który używa cheatów. nie admina. Weź chopie galopie się ogarnij bo ty nawet nie stosujesz sie do regulaminu i czy w ogóle znasz jakiś regulamin. Co tak Ci Andrzej zależy? Skoro jesteś czysty to wrzuć ssy, demko i inne pierdoły i będzie po sprawie. Kultura też Cię obowiązuje nie jesteś wyjęty spod prawa. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Omєga * 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Co jak co, skarga słuszna, admin nie ma prawa zbanowac innego admina Takie coś u opiekuna serwera 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) A czy admin nie jest graczem?? Dla mnie każdy aktywnie uczestniczący w rozgrywce jest graczem. Nie możesz po prostu wstawić ss i po problemie. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Pistolejro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3GALIZ3# YeLLoW 2 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pistolejro nie admin nie jest graczem tylko jest strażnikiem serwera a gracz jest graczem i pisałem wcześniej że zapraszam do pszeczytania regulaminu serwera dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pistolejro nie admin nie jest graczem tylko jest strażnikiem serwera a gracz jest graczem i pisałem wcześniej że zapraszam do """pszeczytania""" regulaminu serwera dd2. Strażnik teksasu powinien popracować nad ortografią. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) @Yellow, Admin bawi się w Czaka Norrisa powiadasz? Dobre sobie . Jeśli podejrzewa Cię o czity to ma takie prawo, nie bądź śmieszny kolego Admin to też gracz, nie ma co się wywyższać! Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Justynka. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3GALIZ3# YeLLoW 2 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No dobra ok Justyna ale jak ja pisze ze nie mam tych ssów to nie mam chyba ich nie na trzepie co by mi zależało wstawić te ssy boże, zapraszam admina banującego i rozpisanie demka kiedy co pamiętam jak było u mnie na mej sieci i więcej nic nie bd tłumaczył bo tylko winny sie tłumaczy. Decyzja należy do Opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Dodam tylko jeden post pod Twoim żeby nie spamować - SS'y zawsze się zapisują na STEAM. Taka reguła i nie ma innej opcji, z ludzi, którzy grają już sporo czasu (nie tylko ja) chcesz zrobić (za przeproszeniem) głupków ? Życzę CI Ci powodzenia. Czekamy na Rolo bądź Quattro @Sarayu - ss'y zawsze się zapisują na steamie Więc dla mnie wątpliwości są rozwiane co do jego gry Edytowane 25 Czerwca 2015 przez convers155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) @Justynka Regulamin w tym podpunkcie nie rózni się chyba od tego regulaminu na diablo, a tam moja skarga za danie mi ss'ów przez innego admina została przyjęta. Różnica polega na tym, że ja to wstawiłem, a on do tej pory nie, ale skarga z pewnością jest słuszna (co nie zmienia faktu, że trzeba rozwiązać sprawę tego czy ma wstawiać ss'y). Ps. Skoro daliście mu ss'y i nie chce ich wstawić to ściągnijcie sobie demko z hltv i je rozpiszcie, co za problem? Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Sarayu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jeżęli zrobił ci już te ss'y to je wstaw co do skargi wieczorem będe rozmawiał z rolo na ten temat i będzie umieszczona tutaj jak na razie zamykam bo spam sie robi 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: tymczasowo Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) a więc tak Demko rozpisane Legalize dostał bana więc sprawa chyba zamknięta, a co do robienia ssów Adminowi nie powinno sie robić bo wkońcu regulamin ktoś pisał po coś.. ale jeśli zgłosi się ktoś do opiekuna o prośbę tak jak w tym przypadku to dam pozwolenie i zrobi ssy. jednak gdy nie bedzie opiekuna to proszę o rozpisania demka Tyle w temacie dziękuje Adminowi eeeee' a zarazem dobremu koledze szkoda że mój Admin był odpalony.. ale to zapewne nie pierwszy i nie ostatni przypadek.. pozdrawiam rolooo ! Edytowane 25 Czerwca 2015 przez rolooo 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi