pet 0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mam pytanie jako iż nie mogę się skontaktować z żadnym z administratorów , postanowiłem napisać prośbę tutaj . Wrzucałem niedawno prośbę o UB , prośba została odrzucona ponieważ gram na Software . Dla mnie jest to irytująca sytuacja z której nie powinno wynikać odrzucenie prośby o UB . Gram na Software ponieważ , gram na bardzo słabym laptopie , a dzięki Software o niebo lepiej działa mi Counter-Strike 1.6 . Jestem zdezorientowany ponieważ bardzo bym chciał grać na waszym serwerze . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 właśnie o to mi chodziło że na software chyba wiidać przez SG i dlatego zrobiłem CI ssy jak patrzyłeś przez sg bo mnie ott ciekawiło bardzo bo zawsze padałem w smoku gdzie nic kompletnie nie było widać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet 0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Nie możliwe ponieważ mogę nagrać filmik jakie lagi mam w Sg . Jeśli leży Sg na ziemi to jeśli się w niego patrze nie mogę praktycznie nic zrobić . Ale mam jedno pytanie czy jest jakiś sposób abym nie miał tego bana ? Edytowane 25 Czerwca 2015 przez pet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wyjaśnimy na Pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi