KoneserJagodziany 0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nick:KoneserJagodzianyLink do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*:BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 509[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : eight[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ===============================================Missing RIFF/WAVE chunksex_interp forced up to 13 msecKicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. SprawdzSerwer:BF2Link do bana: Nie mam pojęcia o co chodzi, nie grałem wczoraj i dzisiaj, chciałem teraz wejść na serwer i wyskakuje że jestem zbanowany za czitowanie. Nie używałem żadnych cheatów, wiele razy grałem jak był jakiś admin, i nigdy nikt nie miał żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Łapię na ip, jeżeli masz router zresetuj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi