Pozamiatane. 0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 1. Nick: Pozamiatane. 2. Imię: Przemek 3. Wiek: 19 4. Znajomość sourcebans (1-10): 8 5. Mikrofon (tak/nie): Tak 6. Składka (tak/nie): Jak będzie potrzeba to zapłacę7. Link do swojego GameMe***: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2544228. Parę słów o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Kocham sport,ale spędzam też sporą część swojego czasu przed CS Go. Jestem pomocny,odpowiedzialny. Chciałbym zostać adminem ponieważ lubię porządek na serwerze i grę fair play,a na serwerze bardzo często spotykane jest trollowanie,wyzywanie i czitowanie,czemu przecież chcemy zapobiec.9. STEAM_ID: STEAM_0:0:128470102 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze ?: 2-8 godzin,zależy od rozkładu dnia,bo czasem mam robotę 11. W jakich godzinach grasz ? (dni robocze, weekendy): W dni robocze 10 - 22, weekendy 12 - 00; czasami nawet w nocy 12. Staż w Counter Strike Global Offensive: 502 h 13. Czy posiadałeś już admina ? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Na NIE -podpowiadasz przeciwnikom gdzie znajduje się twoja drużyna -Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupeK 0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Polecam gracz pozamiatane ma dobry kontakt z graczami, uważam że to własnie on powinien zostać administratorem serwera. Gra uczciwie, nie wywyższa się, jest kulturalny. Pozamiatane na ADMINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Na NIE. - Ciągle gada od rzeczy nie na temat, - Jakoś nielogicznie próbuje wykonywać cele mapy. - Po prostu nie nadaje się na Admina. Na pewno jako osoba na tym stanowisku prędzej odepchnie ludzi niż ich zachęci do gry na serwerze. - kultura - podpowiadanie przeciwnikom. Polecam gracz pozamiatane ma dobry kontakt z graczami, uważam że to własnie on powinien zostać administratorem serwera. Gra uczciwie, nie wywyższa się, jest kulturalny. - Proszę o nie branie tej wypowiedzi pod uwagę ze względu, że pisze to jego kolega i wiadomo, że mu będzie słodzić. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez SzeregowiecPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Podanie nie przekonywujące. Poza tym, pamiętam jak namawiałeś ludzi na serwie, żeby poparli Cię w podaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Ja jestem na tak. +ogarnięty +doświadczenie +często jest na serwerze Chociaż nie zgadzam się z wypowiedziami niektórych. Jakoś nie zauważyłam, żeby podpowiadał przeciwnikom. Na NIE -podpowiadasz przeciwnikom gdzie znajduje się twoja drużyna -Kultura Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi