Skocz do zawartości

SZKARGA NA ADMYNA (zabityzabity)

WoRniK.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Ваш Ник: WoRniK. (20 лет)
2.Nick Администратор / игрок, который виноват:zabityzabity
3.Admin / плеер: первый
4.IP / SID обвиняемого: 123456789
5.When вы и время: pierszy день wakacyji

6.Dowody (демо / скриншоты / свидетелей)
7.Opis ситуацию: Как будущее Окончание учебного года ... Я сел за компьютер, потому что мы не были дома (папа тоже) ну а потом я сел за компьютер и выстрелил Czity F2 и я 20 лет и я презираю malolatami которые mowiom с сом взрослых, и яполноценный опекун моего ребенка что моя мать, и я сделал это в 14 лет жизни МАМ НИА штангой УПАКОВКАкаждый день с утра до вечера и не имеют времени для ребенка под присмотром каждый день ... Я купил НОВЫЙ НАУШНИКИ EL_DŻI. Окей ... стучатьдетей и дать ему Бана .. Кстати У меня 20 лет и мороженое В ЧАСТИ IDE. :gunsmilie:  :cycki: <------ESME <sex> 

• Like 4

Opis jego sytuacji:

W przyszłości na koniec roku ... Usiadłam przy komputerze , bo nie byliśmy w domu ( tata też) dobrze, a potem usiadł przy komputerze i strzelił Czity F2 i mam 20 lat i cierpię tego malolatami mowiom z dorosłymi sum i yapolnotsenny opiekunem mojego dziecka , że moja matka i ja zrobiliśmy to w 14 roku życia NIA mAM bar UPAKOVKAkazhdy dzień od rana do nocy i nie mają czasu dla dziecka pod opieką każdego dnia ... kupiłem nowy HEADPHONES EL_DŻI . Dobra ... stuchatdetey i dać mu Bana .. Przy okazji mam 20 lat i lody W CZĘŚCI IDE.

GOOGLE TŁUMACZ

Edytowane przez Omєga *
  • Like 3

Co to za skarga ?? napisz po polsku !!

Google tlumacz :D

1. Imię i nazwisko: WoRniK. (20 lat)
2.Nick manager / gracz, który jest winny: zabityzabity
3.Admin / Odtwarzacz:
4.IP / SID oskarżonego: 123456789
5. Gdy ty i czas: pierszy dzień wakacyji
6.Dowody (demo / screeny / świadków)
7.Opis sytuacja: W przyszłym koniec roku ... Usiadłam przy komputerze, bo nie byliśmy w domu (tata też) dobrze, a potem usiadł przy komputerze i strzelił Czity F2 i mam 20 lat i cierpię tego mowiom z malolatami dorosłych sumów i yapolnotsenny opiekunem mojego dziecka, że ​​moja matka i ja zrobiliśmy to w 14 roku życia NIA MAM bar UPAKOVKAkazhdy dzień od rana do nocy i nie mają czasu dla dziecka pod opieką każdego dnia ... Kupiłem nowy HEADPHONES EL_DŻI. Dobra ... stuchatdetey i dać mu Bana .. Przy okazji mam 20 lat i lody W CZĘŚCI IDE. : Gunsmilie :: cycki: <------ ESME <sex>
Edytowane przez Power

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Zamykam temat w celu uniknięcia zbędnego SPAMU.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. 

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Edytowane przez Omєga *

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności