WoRniK. 5 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 1. Ваш Ник: WoRniK. (20 лет)2.Nick Администратор / игрок, который виноват:zabityzabity3.Admin / плеер: первый4.IP / SID обвиняемого: 1234567895.When вы и время: pierszy день wakacyji 6.Dowody (демо / скриншоты / свидетелей) 7.Opis ситуацию: Как будущее Окончание учебного года ... Я сел за компьютер, потому что мы не были дома (папа тоже) ну а потом я сел за компьютер и выстрелил Czity F2 и я 20 лет и я презираю malolatami которые mowiom с сом взрослых, и яполноценный опекун моего ребенка что моя мать, и я сделал это в 14 лет жизни МАМ НИА штангой УПАКОВКАкаждый день с утра до вечера и не имеют времени для ребенка под присмотром каждый день ... Я купил НОВЫЙ НАУШНИКИ EL_DŻI. Окей ... стучатьдетей и дать ему Бана .. Кстати У меня 20 лет и мороженое В ЧАСТИ IDE. :gunsmilie: :cycki: <------ESME <sex> 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A po polsku nie umiesz pisać? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Opis jego sytuacji: W przyszłości na koniec roku ... Usiadłam przy komputerze , bo nie byliśmy w domu ( tata też) dobrze, a potem usiadł przy komputerze i strzelił Czity F2 i mam 20 lat i cierpię tego malolatami mowiom z dorosłymi sum i yapolnotsenny opiekunem mojego dziecka , że moja matka i ja zrobiliśmy to w 14 roku życia NIA mAM bar UPAKOVKAkazhdy dzień od rana do nocy i nie mają czasu dla dziecka pod opieką każdego dnia ... kupiłem nowy HEADPHONES EL_DŻI . Dobra ... stuchatdetey i dać mu Bana .. Przy okazji mam 20 lat i lody W CZĘŚCI IDE. GOOGLE TŁUMACZ Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Co to za skarga ?? napisz po polsku !! Google tlumacz 1. Imię i nazwisko: WoRniK. (20 lat) 2.Nick manager / gracz, który jest winny: zabityzabity 3.Admin / Odtwarzacz: 4.IP / SID oskarżonego: 123456789 5. Gdy ty i czas: pierszy dzień wakacyji 6.Dowody (demo / screeny / świadków) 7.Opis sytuacja: W przyszłym koniec roku ... Usiadłam przy komputerze, bo nie byliśmy w domu (tata też) dobrze, a potem usiadł przy komputerze i strzelił Czity F2 i mam 20 lat i cierpię tego mowiom z malolatami dorosłych sumów i yapolnotsenny opiekunem mojego dziecka, że moja matka i ja zrobiliśmy to w 14 roku życia NIA MAM bar UPAKOVKAkazhdy dzień od rana do nocy i nie mają czasu dla dziecka pod opieką każdego dnia ... Kupiłem nowy HEADPHONES EL_DŻI. Dobra ... stuchatdetey i dać mu Bana .. Przy okazji mam 20 lat i lody W CZĘŚCI IDE. : Gunsmilie :: cycki: <------ ESME <sex> Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Zamykam temat w celu uniknięcia zbędnego SPAMU.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi