xoxo 1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 1. Nick: xoxo 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Link do swojego GamMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/286049 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Konrad mam 16lat interesuja mnie gry komputerowe, piłka nożna. Myślę że nadam się na tą posadę gram bardzo dużo w cs jestem cierpliwy i szybko się ucze ;D 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: ok. 3-7h na lajcie 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: Od 6 lat cs:go 2100h 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Na + -świetnie mi się z Tobą grało ;D -spory staż w cs go -wiek -smx Na - -konto na forum dla podania -mały staż na serwie Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Splade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimeOutServer™ 2 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Okres Próbny. Na nie : *staż na serwie *brak steam *Nie przekonujesz mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jestem na tak - Poświecasz dosyc sporo czasu na serwerze -Wiek -Składka -SmX - staż w cs go Minusem jednak jest forum ( Które jest banalnie nadrobić) , konto założone dla podania i słabo rozwinięte podanie . Możemy dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozamiatane. 0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jestem na tak.-Doświadczenie-Wiek-Składka-Sporo czasu poświęca na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi