xoxo 1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 1. Nick: xoxo 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Link do swojego GamMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/286049 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Konrad mam 16lat interesuja mnie gry komputerowe, piłka nożna. Myślę że nadam się na tą posadę gram bardzo dużo w cs jestem cierpliwy i szybko się ucze ;D 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: ok. 3-7h na lajcie 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: Od 6 lat cs:go 2100h 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Na + -świetnie mi się z Tobą grało ;D -spory staż w cs go -wiek -smx Na - -konto na forum dla podania -mały staż na serwie Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Splade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimeOutServer™ 2 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Okres Próbny. Na nie : *staż na serwie *brak steam *Nie przekonujesz mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jestem na tak - Poświecasz dosyc sporo czasu na serwerze -Wiek -Składka -SmX - staż w cs go Minusem jednak jest forum ( Które jest banalnie nadrobić) , konto założone dla podania i słabo rozwinięte podanie . Możemy dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozamiatane. 0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jestem na tak.-Doświadczenie-Wiek-Składka-Sporo czasu poświęca na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi