Froztie 2 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 1. Nick:Cala kadra wali z wiadra!2. Imię:Mateusz.3. Wiek:18lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/7.5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie.6. Składka(Tak/Nie):Tak.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Cala%20kadra%20wali%20z%20wiadra!/193.33.177.101:27156/.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Mateusz mam 18 lat, mieszkam w niewielkim miasteczku na mazurach interesuję się cs, piłką nożna i muzyką. Chciałbym zostać adminem, ponieważ ostatnimi czasy grasuje trochę cziterów, a jak widać adminów za dużo nie ma. Przede wszystkim idą wakacje co wiąże się z większą ilością grania.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 1 godziny do 5 godzin.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 10-13, 15-18, 20-22.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Nie. Słuchaj składasz podanie, wszystko pięknie ładnie, a potem w ogóle nie wchodzisz na serwer. Dostałeś już ostatnio szansę i zmarnowałeś, więc wybacz, ale nie. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Justynka. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Człowieku dostałeś raz swoją szansę i olałeś ten serwer tak, więc uważam, że druga szansa ci się póki co nie należy, bo nie wiemy czy znowu gdzieś nie uciekniesz. Według mnie to powinieneś pograć z nami z dwa tygodnie abyśmy mogli się upewnić do tego, że znowu nie dasz dupy. Poza tym nie masz steam'a, a jest on wymagany grasz średnio godzinę dziennie co również nie jest jakimś wybitnym rekordem, a sam wspomniałeś, że mamy wakacje i teoretycznie tego czasu możemy mieć więcej (nie koniecznie, ale jednak), ogólnie to jestem na nie. Pograj z nami trochę, bo póki co zapewne straciłeś zaufanie większości graczy/adminów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Miałeś admina nie wbijałeś straciłeś i znowu chcesz ? żal.pl Gdzie ty widzisz cziterów na serwerze ? Ja nie zauważyłem siedzę od rana na steam wchodzę gram i zawsze jest 2 adminów na serwie Jak narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Miałeś admina i go straciłeś (to była twoja ostatnia szansa) więc sory, ale jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Na nie - grasz ledwo 2 godziny to poco piszesz ze od 1-5 godzin ?? - brak steama Miałeś już szans ale poszła w bloto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimeOutServer™ 2 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jestem na tak: -można dać mu drugą szase -ogar -amx -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 jak narazie NIE dostałeś już szanse i ją zmarnowałeś jeżęli zobacze żę sie poprawiłeś dam ci szanse jak narazie nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi