Skocz do zawartości

[KUPIE]Konto steam z cs 1.6

MaGiK123

Rekomendowane odpowiedzi

Dziecko idź sobie na allegro tam masz mnóstwo ofert zakupu cs 1.6, a nie spamujesz na forum takimi tematami, poza tym nie mogłeś napisać w dziale "giełda" tylko w pogaduchach robisz taki temat? ...

#edit. No.1

Ach, przepraszam mój błąd nie zauważyłem, że jest on dostępny od 15 postów. 

Edytowane przez Evviva L'arte!

W dniu 27.06.2015 o 16:18, Evviva L'arte! napisał(a):

Dziecko idź sobie na allegro tam masz mnóstwo ofert zakupu cs 1.6, a nie spamujesz na forum takimi tematami, poza tym nie mogłeś napisać w dziale "giełda" tylko w pogaduchach robisz taki temat? ...

Chyba nie musisz odrazu pisac do niego takim tonem zwlaszcza ze sam masz dopiero 18 lat....

• Like 1

W dniu 27.06.2015 o 18:39, THWALAZAUR napisał(a):

Chyba nie musisz odrazu pisac do niego takim tonem zwlaszcza ze sam masz dopiero 18 lat....

Co ty byś zrobił, gdybyś zobaczył ten sam temat w dziale z 10 razy? Też byś się wkurzył, że ktoś zaśmieca forum.

• Like 2

W dniu 27.06.2015 o 18:39, THWALAZAUR napisał(a):

A powiedz mi jak mam traktować osobę która robi 10 a nawet 20 tematów o tej samej treści/tematyce w tym samym dziale? w skutek czego zaśmieca forum, dla mnie takie zachowanie jest po prostu dziecinne. (żeby nie nazwać tego gorzej...)

Edytowane przez Evviva L'arte!

W dniu 28.06.2015 o 01:10, Sarayu napisał(a):

Co nie zmienia faktu Evviv, że to brzmi(?) komicznie xD Ale jeśli chcesz to możemy Cię tytułować per "stary dziadku" :P

To nie ja mam nick z kupą powiązany (sraju xD) :D ty mi masz mówić szefie/mistrzu, zresztą  wiesz :D 

Jak widze zasmiecone forum to nie pluje sie o jakies tematy tylko poprostu zglaszam to i typek usuwa... Zasmiecone forum nie jest powodem do naskakiwania odrazu do typa troche szacunku a nie spinanie sie jak gowniarze...

• Like 1

W dniu 29.06.2015 o 08:51, THWALAZAUR napisał(a):

Jak widze zasmiecone forum to nie pluje sie o jakies tematy tylko poprostu zglaszam to i typek usuwa... Zasmiecone forum nie jest powodem do naskakiwania odrazu do typa troche szacunku a nie spinanie sie jak gowniarze...

Masz rację, nie powinienem na niego naskakiwać, co do zgłoszenia, to przecież to zrobiłem i dostał już za to warna. Po prostu wkurza mnie takie bezmyślne spamowanie.

• 1 miesiąc temu...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Brak aktywności

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności