MaGiK123 0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Kupie konto steam z cs 1.6 za około 7 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Więcej tematów się nie dało napisać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Dziecko idź sobie na allegro tam masz mnóstwo ofert zakupu cs 1.6, a nie spamujesz na forum takimi tematami, poza tym nie mogłeś napisać w dziale "giełda" tylko w pogaduchach robisz taki temat? ... #edit. No.1 Ach, przepraszam mój błąd nie zauważyłem, że jest on dostępny od 15 postów. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGiK123 0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 W dziale giełda nie moge jeszcze pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Na allegro kupisz za 7zl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Dziecko idź sobie na allegro tam masz mnóstwo ofert zakupu cs 1.6, a nie spamujesz na forum takimi tematami, poza tym nie mogłeś napisać w dziale "giełda" tylko w pogaduchach robisz taki temat? ... Chyba nie musisz odrazu pisac do niego takim tonem zwlaszcza ze sam masz dopiero 18 lat.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Chyba nie musisz odrazu pisac do niego takim tonem zwlaszcza ze sam masz dopiero 18 lat.... Co ty byś zrobił, gdybyś zobaczył ten sam temat w dziale z 10 razy? Też byś się wkurzył, że ktoś zaśmieca forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Chyba nie musisz odrazu pisac do niego takim tonem zwlaszcza ze sam masz dopiero 18 lat.... A powiedz mi jak mam traktować osobę która robi 10 a nawet 20 tematów o tej samej treści/tematyce w tym samym dziale? w skutek czego zaśmieca forum, dla mnie takie zachowanie jest po prostu dziecinne. (żeby nie nazwać tego gorzej...) Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Co nie zmienia faktu Evviv, że to brzmi(?) komicznie xD Ale jeśli chcesz to możemy Cię tytułować per "stary dziadku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Co nie zmienia faktu Evviv, że to brzmi(?) komicznie xD Ale jeśli chcesz to możemy Cię tytułować per "stary dziadku" To nie ja mam nick z kupą powiązany (sraju xD) ty mi masz mówić szefie/mistrzu, zresztą wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jak widze zasmiecone forum to nie pluje sie o jakies tematy tylko poprostu zglaszam to i typek usuwa... Zasmiecone forum nie jest powodem do naskakiwania odrazu do typa troche szacunku a nie spinanie sie jak gowniarze... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jak widze zasmiecone forum to nie pluje sie o jakies tematy tylko poprostu zglaszam to i typek usuwa... Zasmiecone forum nie jest powodem do naskakiwania odrazu do typa troche szacunku a nie spinanie sie jak gowniarze... Masz rację, nie powinienem na niego naskakiwać, co do zgłoszenia, to przecież to zrobiłem i dostał już za to warna. Po prostu wkurza mnie takie bezmyślne spamowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 " Po prostu wkurza mnie takie bezmyślne spamowanie." a co Ty w tym temacie 4 razy zrobiłeś ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi