Kwiatkowski 0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Nick: Kwiatkowski. !*$Link do SS: Brak. Powód "Czitowanie"Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: Only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=204112 Zdążyłem wejść na serwer i tutaj ban "Czitowanie" proszę o wyjaśnienie sprawy. Mam nadzieje że nie będę musiał czekać 3 dni na rozpis demka administratora a decyzję o odbanuwaniu mnie podejmie ub team po przejrzeniu dema. Może administrator pomyślał że nie mam jeszcze ub. Sam nie wiem. Proszę o szybkie UB. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Kwiatkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 24h na demo od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatkowski 0 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 24h minęło. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi