Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga na admina

Sh()wT!me

Rekomendowane odpowiedzi

1.Mój nick : ShowTime

2.Nick admina  Bania

Jestem leniwy i nie będę tego wypisywał i odrazy przejdę do sedna sprawy, a mianowicie dostałem bana na 30 min z czym się nie zgadzam i mam do tego prawo bo "admin" bania myśli że dostał admina i może wszystko...... Sprawa ma się tak wbiłem na serwer po krótkim czasie (gdy wszedłem na serwer runda trwała) postanowiłem z mida udać się do górnego trupa zabijając 2 tt, następnie udałem się na respa terrorystów, a tam nie miła niespodzianka była już 1 min do końca rundy  a tan typek z awp/ssg nie wiem dokładnie nie wiem już zabija mnie będąc dokładnie w polu respa ( to zielone pole na mini mapie ) więc wypowiedziałem słowa wypie..... z respa i za to ban... Tak może i się należał ale sytuacja nie miała  by miejsca  gdyby admin bania wykonywał to co do niego należy i dał bana graczowi który stoi na respie dłużnej niż do 1:30 czasu rundy..... Wiec czuje się za żenowany postawą wymienionego wyżej admina..... dostałem bana a kolega co biwak na respie rozbija nie a powinien kicka dostać.... A ja ostrzeżenie a nawet tego bana bym przeżył gdyby nie fakt że admin banuje tylko osoby które jemu się podoba a , nie rzetelnie wypełnia swoje obowiązki...

Pozdrawiam

ShowTime 

Po pierwsze nie podałeś kompletnego wzoru skargi jak i linku z dowodem. Fakt faktem Bania powinien kicknąć tą osobę, która była na respie jednak weź pod uwagę, że my jako admini nie widzimy tego jak zarówno nie widzimy jaki dana osoba ma nick przez co jeżeli nie posiadamy w przeciwnym team kolegi/koleżanki trudno nam taką osobę wyrzucić dopóki ktoś tego nie zgłosi. Bania to też człowiek jak i gracz i nie za każdym razem patrzy na to czy ktoś siedzi na respie, a jeżeli to jaki jego nick. Inaczej by zareagował gdybyś napisał nick danego gracza i , że wciąż przesiaduje On/Ona na respie, a Ty napisałeś wulgarne słowo przez co bania zareagował tak jak powinien.

• Like 4

Biwakowicz z respa powinien dostać kick lub jeżeli robi to notorycznie zapobiegawczego bana. Ale jak mówi koleżanka wyżej admin to tylko człowiek mógł nie wiedzieć.Twoje wulgarne słowo rzuciło  się bardziej w oczy niż biwakowicz z respa. Ale nie mi to oceniać, prawdę widzę po obu stronach.Poczekamy na wypowiedz Admina Bani.

• Like 1

Tak jak napisali użytkownicy wyżej w tej sytuacji powinieneś zgłosić to mu na u@, a nie używać wulgaryzmów. Bania najprawdopodobniej nie widział osoby kampiącej na respie skoro był w przeciwnym teamie jeśli nikt mu tego nie zgłosił. Nie ma u niego żadnej winy, gdyż nie dostał wiadomości, iż ktoś kampi.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności