Zamaskowany 0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Zamaskowany mscicel 2.Nick admina/gracza który zawinił: Visha 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: STEAM_1:1:1668134 5.Data i godzina: 23.30 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://scr.hu/3bf4/wtybq 7.Opis sytuacji: Dostałem bana na tydzień za jakieś bugowanie mapy jak wbiłem bo jednogodzinym banie i ten ban jest za nic jak miałem bugować mape jak zostałem zabnowany a na serwerze nie zdożyłem się odrodzić? Jeżeli w jaki kolwiek sposób zbugowałem pae prosze o dowody Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Zamaskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Mapa aztec, bierzesz broń jako tt, mówię że dostaniesz bana to uciekasz z serwera. Wykorzystywanie błędów mapy - ban do tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) a to nie było przypadkiem nadużywanie vipa? bo drugie to po co dawałeś/wałaś mi bana na 1h? po trzecie nie uciekłem tylko wywaliło mi neta na chwile dokładnie 5 minut i 35s Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Zamaskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pozwól że ja ci wszystko wytłumaczę. 1:Nie dostałeś bana od Vishy na 1h bo dostałeś za disconect by Terrorist. 2:Jak ci neta wywaliło mogłeś napisać do Vishy że to nie była ucieczka. 3:Nadawanie nagłówka bana jest mało ważny i każdy może się pomylić. 4:Nadużywanie VIP'a -> ban na dzień -> tydzień Tak do tego bo Visha napisała że bugowanie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Dokładnie jak napisał chińczyk Nadużywanie VIP'a -> ban na dzień -> tydzień Visha potraktowała to jako ucieczkę, a ja nic do tego nie mam. Wziąłeś ak? Po co je brałeś. Jeszcze tyle skarg piszesz na innych... Skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi