Skocz do zawartości

Skarga "admin" Kasia

Sziroki

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Sziroki
2. Kto zawinił? (admin/gracz): Kasia
3. Nick oskarżonego: Kasia
4. Steam_ID oskarżonego: brak
5. Opis sytuacji:

Witam

Chciałbym zgłosić skargę na „admina” o nicku „Kasia”. Jest to nowy „admin”, po paru dniach jej „adminowania”  stwierdzam że ta oto osoba nie nadaje  się do pełnienia tej funkcji. Poniżej podaje parę sytuacji.

Negatywne wrażenie „adminowania” zostało wywołane na mnie już pierwszego dnia. Pewien gracz (nicku nie będę podawał bo to nie jest skarga na niego tylko przytaczam miejsce które miało zdarzenie) wyzywał z 15 minut na czacie innych graczy (nie był to pierwszy raz ze strony tego gracza, nie będę tutaj podawał przykładów ale to były epitety, wjazd na rodziców –klasyczne zachowanie gimbusa). Super „adminka” Kasia nie reagowała na to mimo mojego pisania na czacie, admin sayu z capslocka. O dziwo po około 15 minutach ten gracz dostał bana, nie wiem czy od Kasi czy od Cryptona, który dołączył się potem do gry.

Dostałem bana (27.06.2015) za „team stacking” jak się domyślam pewnie to jest przeszkadzanie innym w rozgrywce.  Bana otrzymałem na  4h, jak mówi Wasz regulamin pkt 5 – „5. Utrudnianie gry: 10min-1h”,,. Grając na innym koncie dzisiaj o około 21;45 dostałem bana za „ignoring admin”, gdzie admin siedział na widzach, a ja rozmawiałem sobie z kolegą o tym że Kasia nie ogarnia admina, i że chyba ciężko jest zbanować/zmutować kogoś kto działa na szkodę innych graczy a nie „admina” Kasia. W tej sytuacji nie padło z mojej strony żadne obraźliwe słowo. Nie było żadnej interakcji między mną a „adminem”, a bana dostałem za ignorowanie „admina”…

27.06.2015 około godziny 21:40 jakiś gracz co miał nick (1)Kasia dostał perma. Jak się domyślam pewnie dostał go za to jak spersonalizował swój profil steam. Ze strony „admina” nie zostało powiedziane żadne upomnienie do tamtego gracza. Uważam że to jest chyba sprawa prywatna między „adminem” Kasia a drugim graczem o nicku Kasia. Myślę że w tym przypadku nie jest rozsądne banować ani za „podszywanie się pod admina”, przecież na serwerze może grać 5 Tomków, 10 Piotrków i co z tego? Nick który jest imieniem nie jest rzadki, są to nicki dosyć popularne w Counter Strike, szczególnie u dziewczyn.

Admin powinien być osobą obiektywną i dbającą o dobro graczy a nie tylko o swoje. Nagminnie zdarza się że inni gracze się wyzywają a „admin” Kasia nie reaguje albo mówi co chwilę, „ej koleś może trochę kultury”. Co innego jest jeżeli słowa są kierowane do Kas  lub jej „ziomków”, wtedy Kasia nie ma problemu żeby zareagować, natomiast reszta graczy aż tak jej nie interesuje.

Admin powinien znać regulamin, ostatnio pytając się o karę za poszczególne wykroczenie, dostałem odpowiedź „nie wiem”… nie blokować slotów po przez przesiadywanie na spectators, i tak każdy admin ma slota to po co przesiadujesz na tym spectators? Wyjdź z serwera i wejdź, bo wątpię żebyś co chwile sprawdzała danego gracza skoro tak naprawdę dobrzy gracze to stali gracze, nowi zazwyczaj jak wchodzą to nie wyróżniają się aż tak że trzeba ich sprawdzać…

Słowa „Jak mnie dzisiaj wkurzycie to dam Wam permy” też nie są na miejscu, admin powinien być osobą opanowaną. (27.06.2015 godzina 22;59 de_mirage można pobrać demko).

Myślałem że obejdzie się bez tej skargi bo mógłbym w tym czasie co to pisałem robić tysiąc innych rzeczy, ale niestety te sytuacje co wypisałem, to one zostały mi najbardziej w pamięci. Z pewnością takich „krzywych” akcji było więcej.

Na koniec chciałbym powiedzieć że wnioskuje o odebranie rangi admin „adminowi” Kasia gdyż uważam że po prostu nie ogarnia tej rangi. I słowo admin które jest wzięte w cudzysłowie, jest tak napisane ponieważ ta osoba nie ma nic z tym wspólnego (oprócz jednej linijki w jakimś admin.cfg), i nie zasługuje na to żeby być adminem.

P.S

Dlaczego w podaniu Kasi wypowiedzieli się ludzie którzy graja w cs 1.6 i nigdy ich nie widziałem na serwerze? ;x

Pozdrawiam

Sziroki.

@Edit

Dodam jeszcze że "admin" Kasia nie reaguje na wyzywanie mnie gdy gram na moim smurf koncie od cziterow etc.

A i wpisujcie normalne powody za bany bo typ wyzywa a po chwili dostaje bana powód: ignoring admin ;_;

6. Dowody (demko/screenywiadkowie): można pobrać dema/światkowie

Jedno z demek -> http://www12.zippyshare.com/v/WIO7zrSt/file.html

7. Data zdarzenia: 27.06, i pare dni wcześniej

Edytowane przez Sziroki
  • Like 3

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Wyjaśnione w skardze napisaną przez Certh.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności