h0w.?! 4 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 1. Nick: h0w.?! 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9,5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli jest jednorazowa to nie ma problemu 7. Link do swojego GT**: Nie posiadam GT 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Hmmm, Mam 17 lat uczę się na murarz-tynkarz Interesuje się Skiing(narciarstwem) w woj. mam 5 miejsce W wolnym czasie Melo/Alko/Zielone. Dlaczego ja? Ponieważ mam szybką pamięć (regulamin już znam) Mam spore doświadczenie ponieważ gram około 7 lat Adminem Byłem z 6 razy. H@ z 2 i wspólnie z kolegą stworzyłem swoją serwerownie jednak upadła z powodu braku wolnego czasu. Jestem pomocny, uczciwy, spontaniczny i Oczywiście z ogromnym POCZUCIEM HUMORU 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Non-Steam jednak ostatnio pobrałem waszą wersje Cs-a która wygenerowała mi : STEAM_2:0:446210787 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia raz mam tak że nie wchodzę praktycznie wgl tylko koło 1-2 w nocy ;P natomiast innego dnia potrafię siedzieć z 6-12 h na serwerze 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni Robocze : Po 15 lub 19 Weekendy : Jeśli nie mam nic ważnego To z 5-10 h 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 7 LAT 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Byłem wielokrotnie. Pozdrawiam h0w.?! :ganja: :ganja: :ganja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Reklama podania - Ciekawi mnie jedno. Gdzie się podziało twoje gt? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się odrzuceniem go. [REKLAMA PODANIA]Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi