mateussz12 0 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 kupiłem jusz 15 razy vipa i go niedostałem czekalem już 60 min i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie zawsze dostaniesz range od razu po zakupie. Pamiętam, że jak ja kiedyś kupiłem range VIP, to dostałem ją dopiero na drugi dzień Cierpliwości, nie straciłeś funduszy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Napisz dokładnie: na jaki serwer go kupiłeś na jaki okres czasu na jaki nick/steamID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi