ilovedubstep 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Imię : AndrzejNick: i love dubstep aka my dayWiek : 17Znajomość AMXX[(1/10) : 7Mikrofon(tak/nie) : rozwalony,ale postaram się kupićSkładka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : nieSteam/NS :Steam ale mam z nim czasami problemyKontakt:: gg 11302503 lub laaki997997 skypeDlaczego ty? :: no to tak..lubię dużo grać w cs gram dziennie po 6-8godzin w tygodniu w weekendy cale dnie można powiedzieć takie z przerwa 30min na obiad więc dużo czasu spędzam nad graniem,jestem kulturalny,niema u mnie problemów z ortografią,gram od 3lat w csa lubię witać się z graczami przy wchodzeniu a także żegnać przy wyjściu, chce aby ludzie szanowali się podczas rozgrywki między sobą a także zrozumieli że ten e-sport jest dla rozrywki a nie wyzywania się od "cziterów" czy tym podobnych...Nie znoszę także wulgaryzmów oraz jestem miłośnikiem szacunku,ludzie okazują go mi a ja się odwzajemniam.To tyle chciał bym akurat zostać z adminem z powodu ile czasu spędzam nad grą, a zauważyłem że nie zawsze admini się mijają z osobami łamiącymi regulamin.Do forum dołączyłem dopiero dzisiaj ale zacznę forumowy tryb życia .To tyle ... tylko proszę o delikatne komentarze ponieważ trochę namęczyłem się nad ułożeniem tej wypowiedzi :)Ilość godzin przegranych na serwerze :nie liczyłem ale jakoś 5dni po 8-12godzinreklamy:http://cs-control.pl/topics78/15726.htm#57251http://centrumskilla.eu/viewtopic.php?p=74448#74448http://cs-hax.com/cs-classic-xaa-pl-cod-mod-45001lvl-fast-exp-zobaczcie-sami-t92697.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Widzę że połowa robi sobie ze mnie jaja.Więc tak odpowiedzi typu"Nie ma składki,na nie" "Na nie,powody wyżej" "na nie" Będą karane warnem,admin jest za darmo,a pisanie że powody zostały podane są bezsensowne i będą od dzisiaj karane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Na TAK -wiek-reklamy-aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 NA TAk -aktywny -umie się zachować na serwie - pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Tak-Aktywny w grze-Myślę, że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Jestem na TAK. Popracował nad podaniem myślę, że da rade^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 na taak reklamy są , wiek jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niszczyciel 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Także na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 na TAK , wszystko co potrzebne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Widzę brak zainteresowania,gracza na forum nie ma od dłuższego czasu,jeżeli wróci to zgłosi się na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi