Bronek_LS. 6 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 1. Nick: Bronek_LS2. Imię: Mateusz3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bronek_LS/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam. Mam na imię Mateusz. Mieszkam w okolicach Ostrowi Mazowieckiej. Interesuję się motocyklami, autami, rolnictwem i sportem. Chodziłem do III gimnazjum,ale czeka mnie teraz liceum. Lubię wyzwania fizyczne, trenuję boks, oraz jeżdzę na quadzie i skuterze. Najbardziej lubię spotkać się ze znajomymi i razem z nimi grać w piłkę nożną. Jestem ogarnięty mimo że nigdy nie byłem adminem...9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-8 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: pon-pt od 18.00 - 22.00 (praca codzienna na wsi ) sob - ndz 14.00 - 22.00 (dni wolne)12. Staż w grze Counter Strike 1.6: +2lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie Miłego czytania. Pozdrawiam Bronek_LS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 narazie na nie twój GT nadal pokazuje ze nie grasz tych 4-8 godzin dziennie !! Twój AMX 8/10 aa nie byleś adminem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie byłem admienem, ale dużo czytałem amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 wypowiedz we własnym podaniu,Autor otrzymuję warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi