LisekS 15 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć!Łapcie poradniczek wykonany przeze mnie, który przedstawia jak doładować portfel steam niestandardową kwotą. Mam nadzieję że poradnik się spodobał i komuś pomoże =)PSWiem że mam zryty głos ^.^ Ale myślę że łatwiej jest coś ogarnąć z głosem niż z tekstem Edytowane 29 Czerwca 2015 przez LisekS 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fajne wykonanie, wszystko wyjaśnione. Lecz ja już o tym wiedziałem, innym się na pewno przyda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No ja akurat nie wiedziałem bo rzadko doładowuję portfel, ale jak się to zdarzało to jednak zawsze zostawało trochę kasy na tym PSC ^^ Jak dla mnie bardzo przydatne i zostawiam ślad po sobie - plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności, jeśli będziesz chciał coś dodać poradniku daj znać na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi