Mientus132 0 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wczoraj kupiłem vipa o 12:17 i do teraz go nie dostałem...Czemu ? :co_jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Upewnij się czy wpisałeś dobre hasło i zobacz czy wybrałeś na pewno DR. Jeśli wszystko jest dobrze to wpisz w konsoli setinfo _pw "twoje hasło". Myślę że pomogłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Kopiłeś vip. Sprawdzi czy na dobry nick, na tego DR, i czy dobre hasło podałeś Po sprawdzeniu otwórz konsole wpisz setinfo _pw "haslo podane przez ciebie" czyli jak to ma wyglądać Na początku zacznijmy od tego co to jest konsola Konsola - jest to miejsce gdzie można wpisywać rożne komendy konfiguracyjne. standardowo jest dostępna pod klawiszem tylda " ~". Po wpisaniu plecenia potwierdzamy ENTEREM. Przykładowy widok konsoli: A teraz przejdźmy do naszego hasła, Jeśli nie mamy steam to Opiekun / H@ zakładają nam konta VIP czy premium na hasło. A czemu? zęby porostu nick na nim nie mógł grac. Wymyślone hasło należny wprowadzić własnie do konsoli w przeciwnym razie dostaniemy coś takiego Tak należny wprowadzić nasze hasło do konsoli. Oczywiście zamiast "mojehaslo" wpisujemy swoje podane hasło jakie wybraliście, np "lubieplacki31234"Jest jeszcze druga możliwość dodania hasła, jeśli wam podany powyżej sposób jakoś nie działa. hasło można dopisać na końcu w pliku config.cfg ( Lub userconfig.cfg ), który znajduje się w folderze cstrike lub cstrike_polish. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W razie problemu proszę zgłosić się do mnie. /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi