Besi523 3 023 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Zaproponowaliście aby zorganizować konkurs. Może z początku mało oryginalnie jednak wszystko z czasem przyjdzie i powoli się rozkręci jak i nowych pomysłów mam nadzieję do głowy wpadnie więcej. Konkurs na TOP 3 w rankingu. Myślę, że nazwa mówi już sama za siebie ~ Trzeba zabijać jak najwięcej osób, zdobywać punkty i wspinać się jak najwyżej w rankingu do uzyskania przez was satysfakcjonowanego miejsca. Jednak nagradzane będą tylko trzy pierwsze miejsca. Miejsce 1 w rankingu: VIP na miesiąc Miejsce 2 w rankingu: VIP na 2 tygodnie Miejsce 3 w rankingu: VIP na tydzień Dzisiejszej nocy o 0:00 zostanie zresetowany ranking. Konkurs trwa od 1.07.2015 do 30.07.2015 23:59. Następnego dnia 31.07.2015 zostaną ogłoszone wyniki pod tym postem. W przypadku jakbyście mieli nowe pomysły oraz propozycję odnośnie konkursu jestem otwarta na wasze sugestie >>> http://forum.cs-classic.pl/topic/34101-propozycje/<<< Pozdrawiam, Queen Besiałke Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Q♥een Besiałke 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Przypominam o konkursie ~ zostały równo 2 tygodnie! :cfaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Przepraszam za opóźnione wyniki, ale zapomniałam zupełnie o konkursie. Moja wina. Jednakże wyniki nie zmieniły się odkąd wcześniej je sprawdzałam więc nikt na tym nie stracił. Jako iż xoxo jest adminem i posiada aktualnie VIP'a, miejsca przesuwają się o jedno. Miejsce 1 Halmer, otrzymuje VIP'a na miesiąc Miejsce 2 szatek, otrzymuje VIP'a na 2 tygodnie Miejsce 3 SEKUNDEn., otrzymuje VIP na tydzień Gratuluje zwycięzcom oraz czekam na ewentualnie propozycje odnośnie kolejnego konkursu. >>> http://forum.cs-clas...101-propozycje/<<< Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi