CaVi 0 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 CaVi BigK 18:55 Dostałem bana nie używałem hacków nie potrafiąc wrzucic ss'ow poniewaz nie mam pojecia cos jest chyba nie tak u mnie prosilem go o pomoc wbijajac na 5 sec na serwer piszac jednak on mnie wysmial i na tym sie skonczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wszedłeś na aktywnym i to już wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Zapraszam tutaj > http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi