ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Obecny banner: <-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Nowy banner: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Jestem na NIE, baner nie zgrywa się z resztą innych banerów. No i ogólnie nie w kolor forum itd. @EDIT: To jeżeli to tylko na TSa to musisz to dokładniej opisać w temacie, ponieważ jak widzisz wiele osób nie wiedziało o co ci dokładnie chodzi. Co do TSa to zbytnio nie ma to znaczenia bo to zależy od pluginu i wersji tsa ja np na swoim programie ts mam usunięte banery i ich po prostu nie widzę. Edytowane 1 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Podoba mi się lecz jestem na nie. Dlaczego?Tak jak szeregowiec wyżej napisał. Nie zgrywa się z resztą innych bannerów. Choć można by powoli odświeżyć bannery XD Edytowane 1 Lipca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jestem też na nie. Bannery są ładne i po co je zmieniać ? a ten banner wcale nie pasuje na forum by psuł cały wygląd forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 I ten napis "niskie pingi, miła atmosfera, darmowe kanały". Słaba reklama. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 To nie jest banner na forum, tylko na TS'a :co_jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jeśli Ci chodzi,żeby dodać to na TS'a na poczekalnię to jestem ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Również za jeśli ma być to na poczekalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENOM <>.<> 16 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Bardzo ladny . Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 na nie, ten baner jest tandetny, widać pixele, jak chcecie to może zrobić coś innego i w sumie wątpie żeby trzeba było je zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 tez jetem za aby byl na poczekalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 na nie, ten baner jest tandetny, widać pixele, jak chcecie to może zrobić coś innego i w sumie wątpie żeby trzeba było je zmieniać Sam jesteś tandetny xD. Co do banera jestem również za! Ładny, prosty i przede wszystkim pasujący do ts'a, co by nie mówić obecny baner ssie i to mocno, nie dość, że jest mały to jeszcze taki jakiś słaby :/ Tylko te napisy bym zdjął "niskie pingi itp.." bo jakoś słabo to wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie miałem pomysłu, nie bawię się w marketing więc nie wiem Dajcie jakieś hasło reklamowe to zmienię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności - Baner na forum został zmieniony // Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi