KropkA12 373 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Witam chciałbym ogłosić konkurs który będzie polegał na wbiciu 1,2,3 miejsca. Wiec wygląda to tak; Za 1 miejsce -Własna Klasa która jest już dodana na serwer + VIP na 2 miesiące Za 2 miejsce -VIP na 1 miesiąc Za 3 miejsce -VIP na 2 tygodnie Konkurs trwa do 31.07.2015r wtedy sprawdzę top15 i ogłoszę wyniki w tym temacie Powodzenia pozdrawiam KropkA Postanowiłem zrobić konkurs dla graczy premium i graczy bez premki Zasady te same i nagrody się nie zmienią czyli będzie rozdanie 6 nagród Edytowane 2 Lipca 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) to jest oczywiste ze klasy premium tylko mogą teraz być tylko w top15 jak nie ma Rosyjskiego Amadeusza i Niemiecki szturmowca. Chyba ze jak klasy premium nie ma na serwerze to da się grac ale jak wbije np. FKS, xKardzio, Have a nice day lub opiekun Kropka to nie ma co grac bo albo ich nie widać albo tylko ich klasy działają. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Tyskie sprawa pierwsza, on to napisał miesiąc temu to po co odkopujesz starą odpowiedź? Sprawa druga, może i rozwala, ale np gram Wyszkolonym Snajperem i rozwalam wszystkich. 2 czy 3h grania i mam 18k lvl. Wystarczy wykorzystywać słabe punkty klas i po kłopocie. Scoutem rozwalam te wasze paladyny, diabły i nie wiadomo jeszcze jakie klasy mając tylko 1/1 z scouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Wyniki konkursu TOP15 -Top3 grających bez klasy premium 1. szczureeek ;p 2. =POJARA= 3. KaxikBono -Top3 grających z klasą premium 1. fks 2. Have a nice day ^_^ 3. xKardzio Po na grody zgłaszamy się do mnie PW. Edytowane 31 Lipca 2015 przez rupєn ^.^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi