ilovedubstep 0 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 1.Twój Nick:i love dubstep aka my day 2.Nick admina/gracza który zawinił::CamP|MasteR 3.Admin/Gracz ::Gracz 4.Data i godzina::3.2.2013 godz 2:15 około 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie)::demko :http://www.sendspace.pl/file/606881509bcd1a4ba43f021 6.Opis sytuacji:wszedłem sobie w nocy na server,dochodzę do gry i gram po chwili zza ściany dead -.- no dobra myślałem że skan ale next runda to samo zresztą inni co tam byli też narzekali na niego co chwile a ja postanowiłem nagrać powyższe demko...(ktoś musi :] ) On już prędzej mi się nawijał z tymi "zza celnymi skanami" a teraz pomyślałem że to już przegięcie wiec oto moja skarga .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 demko za krótkie trudno ocenić ale ja nie widzę nic nadzwyczajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi